Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63903
Kirjoituksia 174056

Lumia 930 äänet hävisivät TAASHighlighted

Lumia 930 äänet hävisivät TAAS

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Lumia 930 äänet hävisivät TAAS

1/2

Laite kadottaa KAIKKI äänet. Syyskuusta asti käynyt huollossa kolmeen kertaan. Viimeisen käynnin jälkeen toimi noin neljä viikkoa, kunnes tänään taas vika päälle. Äänet palautuvat virran sammuttamisen jälkeen, mutta se ei tietenkään auta, kun vahinko on jo tapahtunut. Nyt alkaa riittää tätä lajia. Takuu umpeutui joulukuun lopussa. Sillä ei tässä tapauksessa voi olla merkitystä, koska laitetta ei missään vaiheessa saatu kuntoon muutamaa viikkoa pidemmäksi aikaa.  Kysymys siis kuuluu: Keneen olen yhteydessä kaupan purkamiseksi?? Laite ostettu nettikaupasta...siis Soneralta tietenkin! 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 912 kpl

2/2

Jopa on harmillinen tilanne. Turhautunut-mies Suosittelen kuitenkin että viet laitteen huollettavaksi niin monta kertaa että saat toimivan luurin takaisin. Työstähän tuo käy, sitä en kiellä. Huolto toimii kuitenkin laitevalmistajan ohjeiden mukaan ja varmasti heidänkin ohjeissaan on joku määrä sille kuinka monta kertaa puhelin voidaan huoltaa ennenkuin asiakkaalle tarjotaan korvaavaa laitetta. Kolme huoltokertaa kuulostaa jo aika isolta määrältä kun kyse on samasta viasta. Toki voit tehdä reklamaationkin Omien Sivujen kautta ja vaatia kaupan purkamista mutta uskon että huoltoa sitäkin kautta ehdotetaan.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.