Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori
  • 462 custom-general.kudos
  • 866 custom-general.replies
  • 88 custom-general.solutions

Mikä puhelin sinulla on tällä hetkellä, ja mikä voisi olla seuraava hankinta?

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Laitetaas puhelinketju pystyyn! Kissa, hyvin onnellinen

 

Kiinnostaisi nimittäin tietää, mikä puhelin sinulla on käytössä tällä hetkellä, ja mikä just siinä on hyvää ja mistä olet tykännyt? 

 

Ja nyt jos kävisi huonosti ja nykyiselle puhelimelle sattuisi jotakin, niin minkä olemassaolevista luureista hankkisit ja miksi? 

 

Itselläni on käytössä Samsungin Galaxy S8, ikää reilut 2 vuotta.

Vaikka samaa muotoilua on käytetty nyt monissa sen jälkeisissäkin puhelimissa, niin itseäni juuri eniten ilahdutti puhelimen ulkonäkö ja koko. Puhelin istuu nimittäin omaan käteen todella hyvin, ja on sopivan kapoinen ja kevyt. Tää on mulla itseasiassa ensimmäinen puhelin mitä ei ole ollut kiire vaihtaa uuteen Hymiö Erittäin onnellinen Monesti aiemmin sen 2 vuoden jälkeen on jo kyllästyttänyt ja olisi kiva saada uusi. 

 

Nyt jos kuitenkin jotain kävisi, niin kutkuttelisi Samsungin S10 tai OnePlussan 7 Pro (en ole vielä aiemmin OnePlussaa omistanut). Kumpikin on hieman hintavampia malleja, joten budjettiostoksena saattaisin kuitenkin päätyä ehkä Samsung Galaxy A50:n. Siinä on hyvältä vaikuttava akunkesto ja hyvä kamera Hymiö Onnellinen

Telia Yhteisö moderaattori | Samsung Galaxy S21 | Garmin Venu 2S | Lukutoukka | TV-sarjat

2 vastausta
kiisseli67
Kunniajäsen
  • 2663 custom-general.kudos
  • 4200 custom-general.replies
  • 340 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nokia 6.1 on tällä hetkellä käytössä ja viime vuoden mallia tämä on. Päivitykset vielä jatkuvat ja vuoden vaihteessa tulee Android 10.

Tässä on parasta puhdas Android eli ei ole turhia sovelluksia esiasennettuna ja muistin tukkeena.

Tähän tuli vasta myös Volte tuki Telialta (ei vielä virallisesti julkaistu kylläkään ;)).

Löytyy myös iPhone SE puhelin, joka on ollut minulla toista vuotta. Siinä myös päivitykset toimii ja siinä parasta minusta on Siri : henkilökohtainen puhetunnistukseen perustuva avustaja.

Tietenkin aina uutuudet viehättää ja jos olisi tarve hankkia uusi puhelin, niin kenties OnePlus tai uudempi iPhone olisi tähtäimessä. Koska niissä olisi hyvä kuvaus mahdollisuus hämärässä.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
ttikk
Uusi jäsen
  • 2 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Käytössäni on tällä hetkellä Xiaomin Pocophone F1. Puhelimen ostin alun perin viime vuonna Kenon voitoilla ja samalla olin vaihtamassa puhelinta johonkin uuteen. Niinpä Pocophone F1 tarjosi hyviä ominaisuuksia, mm. Snapdragon 845-prosessori, mikä tuo todella hyvää suorituskykyä puhelimen sovelluksiin ja peleihin. Toinen hyvä ominaisuus on hinta, ostin ulkomaalaisesta verkkokaupasta puhelimen 6/128-mallin hintaan n.360€. Muita hyviä ominaisuuksia ovat tietenkin iso akku (4000Mah), stereokaiuttimet, kuulokeliitäntä ja hyvä 12+5MP kamerat.

Kamerasta sain huomattavasti enemmän irti kolmannen osapuolen kameraohjelmalla(Google Camera/GCam), mikä ei löydy Googlen play kaupasta.

 

Käyttöjärjestelmä on mielenkiintoinen MIUI-käyttöliittymä ja Android 9 pohjana. Päivityksiä on tullut kuukausittain ja tuonut puhelimeen turvallisuuspäivityksiä ja mm. 960fps superhidastus-kuvaustilan.

 

Voin suositella edelleen puhelinta pelaamiseen tai hyvää hinta-/laatusuhteellista puhelinta kaipaavalle.

 

Mikäli tekisi mieli vaihtaa puhelinta juuri nyt, niin se olisi Xiaomin alabrändin "Redmin" Note 7 puhelin tai vaihdan johonkin Nokian puhelimeen.

Tämän osion uusimmat keskustelut