Oneplus 6 kamera

  • 5 August 2018
  • 6 kommenttia
  • 39 katselukertaa

Hei,

Onko kellään semmoista ongelmaa, että Oneplus 6 kameralla tulisi huonolaatuisia tai epätarkkoja kuvia?

Osa kuvista on laadultaan ihan suhteellisen ok. Muita kamerakokemuksia Oneplus 6 puhelimesta?

 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Oneplussa ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Joskus ei ota heti kuvan tarkennusta oikein tai tarkentaa väärästä kohtaa, mutta niin on monessa muussakin puhelimen kamerassa.


 


Täältä löytyy käyttökokemuksia OnePlus 6 puhelimesta, kuvia ja videoitakin : https://yhteiso.telia.fi/t5/Esittelyt-ja-kayttokokemukset/Kayttokokemukset-Oneplus-6/td-p/170226

Juuri tuon huomasin, että ei tarkenna välillä ollenkaan. Varsinkaan hämärässä. Edellisessä puhelimessani en tämmöistä ongelmaa kohdannut.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Oletko kokeillut onko siihen saatavilla järjestelmäpäivitys siis puhelimeen? Viimeisimmässä päivityksessä oli myös kameraa parantavia ominaisuuksia.


 


Kokeile myös näpäyttää sormella keskelle ruutua, jos näyttää ettei tarkenna. Silloin kamera kyllä tarkentaa.



 


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hyviä kuvia luurilla kyllä tulee, mutta toisinaan tarkennus ei täysin kye tarkentamaan haluttuun kohteeseen. Varsinkin jos lähelle yrittää tarkentaa.

Joo, päivitykset on ajantasalla.

Tarkentaa ja vetää samantien takaisin sumeeksi kuvan. Aiemmissa puhelimissa ei oo missään tullut tällaista vastaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Yritätkö siis kuvata jotakin läheltä vai tapahtuuko ihan aina kun kuvaat jotain vähänkin hämärässä? Niin kauan kuin digikameroita on ollut, on tarkennus lähelle ollut haasteellista, jos tarkennuspisteen lähellä on eri etäisyyksillä olevia asioita tai kontrastierot eivät ole riittäviä. Kuitenkit Oneplussassa on myös vaiheperusteinen tarkennus, joka on pääsääntöisesti kontrastiin perustuvaa tarkempi (kuten järkkäreissä). Jossain puhelimissa lisänä on vielä laser/IR -etäisyysmittari, kuten esim. Sony XZ1 tai Nokia 8:ssa. 


 


Kokeilisin jos mahdollista toisen samanlaisen puhelimen kanssa, vertaisin toimivuutta. Mutta melkein uskon, että tuo on vain laitteen ominaisuus, kun itsekin olen huomannut tarkennuksen olevan hieman hapuileva lähelle tarkennuksessa. Silloin kannattaa ottaa käyttöön Pro-tila ja manuaalitarkennuksella tarkentaa haluamaansa pisteeseen.

Vastaa