Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63966
Kirjoituksia 174238

Ongelmia Asus zenpad 10 z300series kanssaHighlighted

Ongelmia Asus zenpad 10 z300series kanssa

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Ongelmia Asus zenpad 10 z300series kanssa

1/5

Eli onko kukaan saanut mistään apua jos on unohtanut tuon sisäänkirjautumis salasana kuvion??

0 tykkäystä
4 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 425 kpl

2/5

Hei @Pitsku21A ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Ei ole itselle tuttu tuo laite, mutta hard resetillä eli tehdasasetusten palautuksella pitäisi homman ratketa. Siinä häviää kyllä kaikki kuvat ym., jos et ole ottanut varmuuskopioita sillä laite palautuu siihen tilaan mikä oli ostettaessa.

Löysin youtube videon jossa neuvotaan painamaan yhtäaikaa virtanäppäintä ja volume tai volumedown näppäintä. Kun laite käynnistyy niin ei paineta enää virtanäppäintä, mutta jatketaan volume (tai volumedown) näppäimen painamista ja valitaan sitten avautuneesta valikosta hard reset. Videolla tarkemmat ohjeet:

https://youtu.be/iHVu2qJdfoQ

Kokeile onnistuuko tuolla ohjeella.

Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

3/5

Eli olenko siis ainoa joka on onnistunut unohtamaan tuon tunnuksen...Laitoin myös viestiä https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/,vaan enpä ole saanut muuta vastausta kuin "Kiitos, että valitsit ASUSin".Onpa tooosi kivaa 🙂 

 

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

4/5

Kiitos vastauksesta .Täytyy kokeilla!

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

5/5

Hei!Ei valitettavasti auttanut tähän kappaleeseen.Sain vain esille nuo fastboot mode tiedot ja tabletti ei reagoi mitenkään tällä kuvaruudulla.Volume down nappulalla saa vain kelattua vaihtoehtoja :Power off,Recovery mode,restart bootloader,normal boot,mutta mikään näistä ei toimi...eli voisikohan tässä tabletissa olla jotain takuuseenkin menevää vikaa...eli ehkä ennen Joulua joutuu vierailemaan sitten pääkaupunkiseudullakinTelian liikkeessä.Kiitos paljon tuosta youtube osoitteesta!

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.