Ongelmia Asus zenpad 10 z300series kanssa

  • 11 December 2017
  • 4 kommenttia
  • 71 katselukertaa

Eli onko kukaan saanut mistään apua jos on unohtanut tuon sisäänkirjautumis salasana kuvion??


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Pitsku21A ja tervetuloa Telian yhteisöön!


Ei ole itselle tuttu tuo laite, mutta hard resetillä eli tehdasasetusten palautuksella pitäisi homman ratketa. Siinä häviää kyllä kaikki kuvat ym., jos et ole ottanut varmuuskopioita sillä laite palautuu siihen tilaan mikä oli ostettaessa.


Löysin youtube videon jossa neuvotaan painamaan yhtäaikaa virtanäppäintä ja volume tai volumedown näppäintä. Kun laite käynnistyy niin ei paineta enää virtanäppäintä, mutta jatketaan volume (tai volumedown) näppäimen painamista ja valitaan sitten avautuneesta valikosta hard reset. Videolla tarkemmat ohjeet:


https://youtu.be/iHVu2qJdfoQ


Kokeile onnistuuko tuolla ohjeella.

Eli olenko siis ainoa joka on onnistunut unohtamaan tuon tunnuksen...Laitoin myös viestiä https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/,vaan enpä ole saanut muuta vastausta kuin "Kiitos, että valitsit ASUSin".Onpa tooosi kivaa :) 

 

Kiitos vastauksesta .Täytyy kokeilla!

Hei!Ei valitettavasti auttanut tähän kappaleeseen.Sain vain esille nuo fastboot mode tiedot ja tabletti ei reagoi mitenkään tällä kuvaruudulla.Volume down nappulalla saa vain kelattua vaihtoehtoja :Power off,Recovery mode,restart bootloader,normal boot,mutta mikään näistä ei toimi...eli voisikohan tässä tabletissa olla jotain takuuseenkin menevää vikaa...eli ehkä ennen Joulua joutuu vierailemaan sitten pääkaupunkiseudullakinTelian liikkeessä.Kiitos paljon tuosta youtube osoitteesta!

Vastaa