Panssarilasi ja flip coverit OnePlus 8 pro

  • 15 April 2020
  • 5 kommenttia
  • 27 katselukertaa

Mistä saa hyvät flip coverit ja panssarilasin  OnePlus 8 pro

Mielummin suomesta


5 kommenttia


@Voran68@  kirjoitti:

Mistä saa hyvät flip coverit ja panssarilasin  OnePlus 8 pro


Mielummin suomesta




Tällä hetkellä meillä ei ole omia flip covereita tai panssarilaseja valikoimassa, joten jos löydät ja tilaat niin kokemukset kiinnostaa, kun näitä usein kysellään 🙂 Luulisin että Telian valikoimaan on myös tulossa lähiaikoina.

Jään myös odottamaan Oneplus 8 Pro panssarilasin tuloa myyntiin.

Samma här! Omasta kokemuksesta tiedän että panssarilasi on hintansa arvoinen ja mulle suorastaan ehdonton lisäsuoja. :smileylol: Eli toivottavasti niitä saa pian, siihen asti saan olen e-r-i-t-t-ä-i-n varovainen uuden hienon 8 pron kanssa. :smileywink:

Itse tilasin OnePlus 8 Pro panssarilasin Tyyliluurista. Kyseinen kauppa oli ainut kotimainen liike josta löysin näytön täysin peittävän panssarilasin ilman mustia reunuksia. Kyseinen kalvo kiinnitetään puhelimeen nesteellä joka on uv-reagoivaa. Kiinnitys oli hieman työlas ja pitää olla tarkkana, että nestettä ei valu yli esim. kaiuttimeen. Kalvo kiinnittyi curved näytölle kuitenkin yllättävän hyvin. Eli jos pieni askartelu ei haittaa, niin tästä saa hyvän panssarilasin OnePlus 8 Prolle. Alla linkki tuotteeseen:

 

https://www.tyyliluuri.fi/1197-OnePlus-8-pro-panssarilasit-suojalasit

Moro,

Mää oon tilannut täältä sekä omaan Oneplussaan, että yhden lapsenkin puhelimeen panssarilasit ja yhdet kuoretkin. Ovat tulleet nopeasti perille ja on ollut helppo asentaa paikoilleen. Oneplus 8:aan löytyy koko näytön panssarilasi ja myös halvempia versioita:

https://www.suojaapuhelin.fi/category/320/oneplus-8-pro

samoin suojakuoria tuolla on ihan hyvin.

Vastaa