Puhelimen lämpeneminen


Hei, haluaisin tietää johtuuko OnePlus 3 puhelimeni lämpeneminen latauksessa mistä? Iästä vai akku tullut tiensä päähän? Ja miksi välillä puhelin tilttaa jos sattuu vähän kolahtamaan jonnekkj esim jos laitat puhelimen pöydälle? Muuten kyllä olen tosi paljon tykännyt tämä puhelin mutta ehkä olisi jo aika päivittää tämä uudempaan. 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Puhelimen lämpeneminen ladatessa on normaalia, mutta puhelin ei missään nimessä saa olla polttavan kuuma. Jos puhelin tulee polttavan kuumaksi ladatessa, voi syynä tälle olla viallinen akku.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tuo, että laite tilttaa ihan pöydälle laittamisen tärähdyksestä kuullostaa sitä, että siinä on jotain fyysistä vikaa. Mitä itse tekisin, niin ottaisin varmuuskopiot välittömästi tärkeistä tiedostoista, joita puhelimella saattaa olla (valokuvat, viestit, yms.) Onhan tolla jo ikää, että kannattaako lähteä huollattamaan, mutta voihan sitä aina kysyä vaikka https://mobylife.fi/fi/ -huollosta, mitä arvioivat kustannukseksi.


 


Jos samalla merkillä haluaa jatkaa, niin tavis Op 7 on hinta-laatusuhteeltaan melkoisen passeli ja mukava päivitys tuosta 3-mallista. En tiedä, mikä siinä voisi mennä vikaan, jos Op7:n menisi ostamaan. 6 tai 6t -malleja ei taida enää saada uutena, mutta eivät nekään iäkkäämpinä mitään huonoja vielä ole. Jos edullisempia laitteita etsii, niin melko puhtaan android-kokemuksen tarjoaa esim. Nokia 8.1  ,joka tosin jää suorituskyvyltään huomattavasti Oneplus 7:n Snapdragon 855 -piriisarjan vauhdittaman kokemuksen jalkoihin.


 


Jos pelaat, niin en katsoisi mitään muita laitteita kuin SD 855 -piirisarjan puhelimia. Tosin jos hyvällä tarjouksella menee Samsungin S10 -sarjalaiset, niin niiden Exynos hieman jää jälkeen, mutta peruskäytössä ei eroa huomaa.

Vastaa