Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63805
Kirjoituksia 173768

Sähköposti ei näyHighlighted

Sähköposti ei näy

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Sähköposti ei näy

1/3

Missähän lie vika kun osa saapuneista sähköposteista ei näy puhelimessa? Esim. kun Partioaitta lähettää viestin niin se näkyy hetken mutta sitten katoaa - vain otsikko on/jää näkyvissä. Olen puhelimen asetuksia tutkaillut mutta en ole löytänyt ratkaisua.

 

- Samsung A5 -

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 419 kpl

2/3

Hei @Xviis!

 

Mikä sähköpostin tarjoaja on kyseessä?

Siis onko esim. Gmail, Outlook tms ?

Jos taas on kyseessä Telian tarjoama sähköposti niin täältä löytyy asetukset puhelimeen : https://www.telia.fi/asiakastuki/palvelut/telia-sahkoposti/asetukset-matkapuhelimeen-sahkoposti

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kyseessä on Telian sp ja olen asennuksen tehnyt ja toiminut on jo toista vuotta muuten paitsi joidenkin lähettäjien osalta - eli ongelmana on se että joidenkin lähettäjien viesti avautuu toki normaalisti mutta viestikentässä näkyy vain otsake muttei itse viestin sisältöä - kokonaisuudessaan viesti näkyy Thunderbird spohjelmassa joka käytössä pcllä. Pieni harmittava ominaisuus ja kun ei koske edes kaikkia viestejä.

- Samsung Galaxy A5 -

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.