Samsung A 40, ongelmaa Whatsappissa, instassa ja Twitterissä


Kuka osaa neuvoa?

Hei, ongelma johon haluan rakaisun, kiitos!

Kyseessä Samsung A 40 puhelin, uusi.

Mistä syystä Whatsapp viestit ei tule puhelimeen? Tulevat vasta kun menee Whatsappiin l. koko ajan pitäisi olla puhelin esillä ja mennä katsomaan onko tullut viestejä. Samaa ongelmaa Instassa ja Twitterissä.

Mitä tehtävissä? Puhelimen asetuksissa jokin minulla väärin vai A 40 tyyppivika?

Kuka neuvoo, kiitos!


4 kommenttia

TARKENNUSTA A 40 JA WHATSAPP ongelmaan.

Puhelimeni ei anna siis mitään ilmoitusta kun Whatsappiin tulee viesti. Ongelma liittynee virransäästöön ja Android 9:ään. Onko muilla samaa ongelmaa?

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

@MARKKU247@  kirjoitti:

TARKENNUSTA A 40 JA WHATSAPP ongelmaan.


Puhelimeni ei anna siis mitään ilmoitusta kun Whatsappiin tulee viesti. Ongelma liittynee virransäästöön ja Android 9:ään. Onko muilla samaa ongelmaa?


 




Ei ole itsellä ainakaan ennen osunut tällaista eteen! Käytätkö siis virransäästötilaa puhelimessasi päällä? Nyt en tietysti voi varmuudella sanoa, mutta nämä saattavat liittyä toisiinsa. Ainakin tällä sivustolla lukee, että joidenkin sovellusten sisällön päivittyminen tapahtuu vasta siinä tilanteessa kun sovellusta käyttää jos on virransäästötila. 


 


Oletko kokeillut saatko ilmoituksia näistä sovelluksista, jos käytät puhelintasi ilman virransäästötilaa? 

Kiitos vastauksista.Kaikkia noita olen kokeillut jo ongelman alussa, ei vaikutusta.Ongelma jatkuu l. viestit tulee whatsappiin vasta kun menee whatsappiin l. viestit tulee viiveellä.Uskoisin ongelman liittyvän Android 9:ään.Kiitokset vastauksista?.Ps. Sama ongelma Twitterissä ja Instassa.

Käyttäjätaso 7

@MARKKU247@  kirjoitti:

Uskoisin ongelman liittyvän Android 9:ään.Kiitokset vastauksista?.Ps. Sama ongelma Twitterissä ja Instassa.


Hmmmm....

 

En usko , että ongelma liittyy pelkästään Androd 9:ään , koska ei minulla moisia vaikeuksia ole ilmennyt Android 9:llä.

 

Minulla ei ole sama puhelin ja siksi vaikuttaa todennäköisemmältä , että ongelma on tuon Samsungin päivitykseen tai ko. sovelluksien asennukseen liittyvä. Siis jotakin on mennyt poskelleen.

 

Appien uudelleenasennusta voisi kokeilla.

 

Viimeisenä konstina voit kokeilla tehdasasetusten palautusta kunhan ensin kopioit kaiken tärkeän talteen asetuksia lukuunottamatta , jotta et sitten lataa takaisin niitä sotkeentuneita asetuksia.

Vastaa