Samsung Galaxy S5 Mini Kamera lakkasi toimimasta

  • 15 October 2016
  • 2 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Samsung Galaxy S5 Mini ja kamera lakkas toimimasta. Onko tää joku tyyppivika? 

Avaa kameran niin tulee teksti " Varoitus kamera epäonnistui" Netistä katselin, niin vika olisi ilmeisesti useammassa puhelimessa.

 

Vienkö puhelimen suoraan Soneralle vai SCF-huoltoon? Onkohan tietoa saako varapuhelinta, jos kyseisen luurin korjaus kestää? 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei! Jos olet hankkinut puhelimen Soneralta, saat huollon ajaksi lainapuhelimen. Voit toimittaa puhelimen huoltoon Sonera kaupan kautta. Täällä tarkemmin : https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Puhelimien-ja-liikkuvan-laajakaistan-takuu-ja-huolto?id=1129

Kunniamerkki +14

Onko tuo toistuva vika joka esim korjaantuu puhelimen uudelleenkäynnistämisellä? Silloin puhelimen resetointi (tehdasasetusten palautus) voisi auttaa ja sitä kannattaisi kokeilla ennen huoltoonvientiä.


 


Voit toimittaa puhelimen tarvittaessa huoltoon joko Soneran liikkeeseen, tai suoraan SCF:lle tai muulle valtuutetulle huoltoliikkeelle. Sonera Kaupasta saa (jonkun) lainaluurin käyttöön huollon ajaksi, elleivät satu olemaan loppu sillä hetkellä. Huollon tavoiteaika on noin pari viikkoa, mutta jos joutuvat tilaamaan esim. varaosia niin aika saattaa venyä kuukaudeksi, pahimmillaan pidemmäksikin.

Vastaa