Samsung Galaxy Tab A käyttökokemukset

  • 15 October 2016
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Kirjoittelin blogiin lyhyen esittelypätkän Samsungin halvemman hintaluokan Galaxy Tab A -tabletista. Tähän ketjun voitte jakaa omia käyttökokemuksianne laitteesta :)


6 kommenttia

Hommasin juuri tab A 9'7 ja toimi alkuun kuin unelma  sitten alkoi näyttö  sammua itsekseen eikä löytänyt puhelimen wifiä.... No, luulin että kyse oli päivityksestä joka alkoi samaan aikaan mutta ei. Sama jatkui jälkeenkin vaikka sammutin useaan kertaan. No lopuksi sain muutaman tunnin kuluttua päälle ja näyttö kuitenkin meni pimeäksi jo n.15 sekunnin kuluttua vaikka asetuksissa oli 5 minuuttia. Vaihdoin uusiksi 15 sekuntiin ja takaisin 5 minuuttiin niin taas vaikuttaisi toimivan. Hiukan alkoi usko jo mennä mutta taitaa toimia :)

Selkesi tämäkin sammuminen.. tapahtuu näköjään kun liittää kuulokkeet, aina. Lienee huollon paikka, ei varmaan ominaisuus.

Kunniamerkki +14

@Meries kirjoitti:

Selkesi tämäkin sammuminen.. tapahtuu näköjään kun liittää kuulokkeet, aina. Lienee huollon paikka, ei varmaan ominaisuus.




 


Juu ei kyllä kuulosta normaalilta toiminnalta. Huoltoa kohti sitten vaan.

Alkuperäinen viesti on kirjoitettu jo pari vuotta sitten mutta laitan kokemuksia koska otsikko sopii edelleen.

Ostin luurinmetsästyksestä nyt erittäin edullisesti Samsung Galaxy Tab A -tabletin (versio 2016), mutta en ole tyytyväinen. Kosketus ei aina toimi ja tabletti on muutenkin nihkeämpi kuin yli kolme vanha Samsung Galaxy Tab A. Mietin tässä palautanko laitteen vai onko siinä joku vika.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @VBirg!


Kokeile ensin tehdasasetusten palautusta Samsung Galaxy Tab A - asetukset - Varmuuskopioi ja palauta - valitse oma Google tili ja Varmuuskopioi omat tiedot - valitse Alkuperäisten tietojen palautus - valitse Palauta laite - valitse Poista kaikki - Laite nollautuu kaikesta alkuperäiseen tilaan.


Jos sitten tuonkin jälkeen laite käyttäytyy omituisesti niin se kannattaa palauttaa tai viedä huoltoon.

Ok, kiitos. Kokeilen. Tabletti on ollut käytössä vasta muutaman päivän enkä ole siihen vielä asentanut sovelluksia joten se on lähes tehdasasetuksissa.

Vastaa