Samsung Gear Sport kokemuksia

  • 8 April 2019
  • 6 kommenttia
  • 29 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Sattui tosi hyvä synttäritarjous Telialta eteen ts. kyse oli saamastani sähköpostiviestistä, jossa oli synttäritarjouksia vain asiakkaille ?



 


Koska olen aiemmin testannut Samsung Gear S3 Classic älykelloa, niin tiesin että tuossa Sport mallissa on paljon samanlaisia toimintoja.


Tosin puhelut eivät onnistu enää kellon kautta ellei se ole liitettynä Samsungin puhelimeen, aiemmin ainakin Classicilla onnistui puhua puheluita kun se oli liitetty Sonyn puhelimeen bluetoothilla.


Samsung on päivittänyt kellojen firmwarea niin ettei muilla Android puhelimilla enää puhelut onnistu ?


 


Mutta paljon muuta hyvää on tallella esim. Whatsapp viesteihin vastaaminen onnistuu kellon kautta ja voihan puhelutkin kuitata vastausviestillä (esitäytettyjä viestejä 6 kpl).



 


 


 


Kellossa on monenlaista seurantaa eri harjoituksille, aktiivisuudelle ja uniseuranta ym.


Mikä parasta niin kello on vesitiivis ja voit jopa uida sen kanssa sekä mitata uintisuorituksesi ?




 


 


 


Langaton lataus on plussaa. Kellossa on myös 4Gt muistia, joka on kätevä kun haluat vaikka ladata kelloon suosikkilistasi Spotifysta ja kuunnella bluetoothkuulokkeilla musiikkia ilman puhelinta ?


Askelmittaria tulee itsellä vilkuiltua tiheään, jospa tämä innostaa liikkumaan enemmän ?


 


 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Tuo synttäritarjous oli kyllä kova! Hyvä että onnistuit nappaamaan sieltä kellon itsellesi @kiisseli67  :smileyvery-happy: 


Kellosta viesteihin vastaaminen helpottaa varmasti elämää! Yleensä puhelin on aina jossakin repussa/ laukussa mistä se tulee sitten tulee erikseen kaivella viestiin vastatakseen. Itselläni on juuri sellainen kello käytössä että viestin voi kyllä lukea, mutta vastaus tulee hoitaa puhelimella. 


 


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Muutaman kerran on tullut vastattua kellolla WhatsApp viesteihin ?


Voi vastata käsinkirjoittamallakin kellon tauluun piirtämällä kirjaimia, aika hyvin onnistui tosin kirjaimet tulivat kaikki isolla ?


Silikoniranneke tuntui hieman hiostavalle, joten tilasin uuden nahkaisen rannekkeen täältä : https://www.watch-band-center.com/shop-watchstrap.html


Tärkeintä että ranneke on 20mm leveä ja itselle otin muuten koon XL, niin yltää varmasti ranteen ympärille.


En huomannut heti että myös jousitapit olisivat olleet tarpeen, joten pistin tilaukseen myös ne (silikonista rannekkeesta niitä ei saanut irti, onneksi kotoa löytyi vanhasta kellosta sopivat tapit nyt ensialkuun) ?



 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +13

Heti muuttuu muuten kovastikin kellon ilme kun vaihtaa ranneketta! Jos rannekkeen vaihtaminen on helppoa, niin tuotahan voi harrastaa vaikka ihan asun mukaan välillä @kiisseli67  :smileyvery-happy:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@SannaMKoo@  kirjoitti:

Heti muuttuu muuten kovastikin kellon ilme kun vaihtaa ranneketta! Jos rannekkeen vaihtaminen on helppoa, niin tuotahan voi harrastaa vaikka ihan asun mukaan välillä @kiisseli67  :smileyvery-happy:




Kyllä, rannekkeen vaihtaminen sujuu kuin missä tahansa kellossa ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Mahtavaa kun kelloon on tulossa sama päivitys kuin uusimpiin Samsung Galaxy Watch Active kelloihin:


https://mobiili.fi/2019/05/20/samsung-uudistaa-alykellojaan-one-uin-mukaisella-ilmeella-paivityksen-jakelu-kaynnistynyt/


 


Päivitys pidentää myös akkukestoa optimoinnin myötä ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tänään tuli kelloon tuo edellä mainittu päivitys :




 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Tuli myös uusia kellotauluja, aiemmin minulla on ollut käytössä maksullinen kellotaulu. Nyt löytyi hieno pimeässä hohtava ilmainen kellotaulu niin latasin sen ?


 


 


 



 


 

Vastaa