Samsung S sarjalaiset vs A sarjalaiset

  • 30 June 2020
  • 4 kommenttia
  • 3214 katselukertaa

Pitäis puhelin päivittää uuteen (nyt Sampan S8) ja katellu Sampan S10,mut noi A sarjalaisetkin kiinnostaa eli mitä mieltä olisitte kumpaan/mihkä kannattais päivittää (Samsung kuitenkin),,,,pääasiassa puhelimella surffaan/pelaan ja kamera kovassa käytössä.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Karvimies@  kirjoitti:

Pitäis puhelin päivittää uuteen (nyt Sampan S8) ja katellu Sampan S10,mut noi A sarjalaisetkin kiinnostaa eli mitä mieltä olisitte kumpaan/mihkä kannattais päivittää (Samsung kuitenkin),,,,pääasiassa puhelimella surffaan/pelaan ja kamera kovassa käytössä.




Hei!


 


Hyvä kysymys! Pähkinänkuoressa erot:



  • A-sarjassa on ns. peruslaitteet ja korkeintaan ylemmän keskihintaluokan laitteet

  • S-sarjassa on taas ns. premium-laitteet, lippulaivatuotteet


Lisäksi on sitten vielä Note-sarja, jossa on vielä kalliimpia laitteita, mutta sitä ei kysymys koskenutkaan.


 


Ainakin joskus oli näin, että A-sarjat saavat yhden isomman Android-versiopäivityksen ja S-sarjalaiset vähintään kaksi. Kummatkin saavat toki tietoturvapäivityksiä, mutta A taitaa saada kvartaaleittain kun S saa likimain kuukausittain.


 


Joskus S-sarjaa saa samaan hintaan kuin A-sarjan kalliimpia laitteita, eikä ehkä kaikist arvokkaimmissa A-sarjan tuotteissa hinta-laatu kohtaa. Kuitenkin ne ovat kompromissilaitteita vs S-sarja.


 


Eli mikä on budjetti ja mitä odotat luurilta, voidaan ihmetellä porukalla, mitä puolia laitteissa on. Sinulla on ollut S8, joten olet tottunut premiumiin. Siksi kannattaa harkita, onko valmis kokeilemaan hieman ei niin premiumia.


 


Esimerkiksi S10 Lite on erittäin hyvä valinta. Siinä on itse asiassa tehokkaampi ja energiaa säästävämpi suoritin kuin "oikeassa" S10-mallissa, mitä Euroopassa myydään. Tällä hetkellä S10 Lite on tarjouksessa Telialla https://kauppa.telia.fi/kauppa/laitteet/puhelin/Samsung-Galaxy-S10-Lite  , enkä usko, että tulet katumaan jos tuon hommaat. 


 


Täältä voi lukea arvostelua: https://suomimobiili.fi/testissa-samsung-galaxy-s10-lite/

Moroo 

Kiitoksia aivan mahtavasta/asiallisesta vastauksesta.

Uskon et kallistun tohon S10,pitää oottaa et tulis uudestaan tarjoukseen (viimeks myöhästyin)

Sen verran viä tosta S10 et kuinkas toi kamera ,onko ihan passeli vs A sarjalaiseen?

Moikka @Karvimies! Mulla on itse asiassa juuri tuo S10 ollut käytössä vuoden päivät, on hyvä kamera ja siitä saa aika hyvin irti jo perusasetuksilla ja Bixby-visionin avulla, mutta sitten on vielä ammattilainen-moodi, jossa pystyt säätelemään tarkemmin ISO-asetusta, valotusta, kontrastia jne. Saa todella hyviä kuvia aikaiseksi! Ja ellen nyt väärin muista niin S-sarjassa kamerat ovat olleetkin hiukkasen parempia kuin A-sarjan, vaikka A-sarjankin kamerat ovat huippuja tätä nykyä (ystävällä tämän vuoden A-sarjan kännykkä ja silläkin saa upeita kuvia). :)

Vastaa