Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63988
Kirjoituksia 174269

Sony Xperia M5 ongelmiaHighlighted

Sony Xperia M5 ongelmia

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Sony Xperia M5 ongelmia

1/4

Ennen Jouluna sain m5:n johon olin tosi tyytyväinen pari ekaa viikkoa..nyt about viikon ajan tehnyt tuota sammumaan,käyntiin ei lähde kuin laturiin laittamalla. Sammuessaan ollut akkua esim.10% ja kun käyntiin lähtee laturiin kiinnittämistä,akkua onkin mukamas esim.50% tai enemmän. Akku kestää nippanappa päivän..kamerassa kuvan laatu täydellinen kunhan ei heilahta yhtään. Myös tämä tekee sitä että huutaa virhettä eikä kamera käynnisty ilman puhelimen sammuttaminen. Eli ilmeisesti olen saanut sen ö-mappiin kuuluvan version joka lähetettävä huoltoon,oikein kiva. Kauanko kestää ennenkuin puhelimen huollosta takaisin saa?

 

 

Edit RaMaria: Muokattu otsikkoa

3 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 425 kpl

2/4

Hei Saarahi ja tervetuloa Klaaniin! Täältä löytyy aiempi viestiketju Sony Xperia M5:stä : 

http://klaani.sonera.fi/t5/iPhone-iPad-Android-Windows/Kayttokokemuksia-Sony-Xperia-M5/td-p/114637/p...

Siellä jollakin oli huoltoreissu kestänyt pari viikkoa, mutta taitaa tuo kesto riippua ruuhkasta ym.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

3/4
Joo, korjausta ei tunnu tulevan. Sääli, muuten hyvä puhelin. Tosin kaikkea roskasovellusta riesana joista ei pääse eroon. Mutta se on Androideissa tapana.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

4/4

Minulla meni alle kaksi viikkoa ennen joulua. Mutta sen jälkeen huoltoyritys on vaihtunut, en tiedä tästä uudesta. Pahaa pelkään ettei luurisi huollossa korjaannu. Omani tuli huollosta takaisin merkinnällä "ohjelmisto päivitetty" mutta sama kaatuilu jatkuu. Sikäli jännä, että kun asentaa Androidin uudelleen, se toimii jokusen viikon OK, sitten alkaa kaatuilu. Samaten jos valitsee puhelinverkko-asetuksista "vain GSM" niin kaatuilua ei tapahdu. Silloin toki netin käyttö menee niin hitaaksi, ettei voida enää puhua älypuhelimesta.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.