Sony Xperia XZ / Android Nougat 7.0 (7.1.1)

  • 15 December 2016
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Moikka.

 

Jokos Sonera on omat operaattoritestinsä tälle puhelimelle tehnyt koskien Nougat-päivitystä? Käsittääkseni viivästys johtuu juuri siitä, ettei(vät) operaatto(rit) ole vielä saaneet testejään valmiiksi, kun tavoitteena mahdollisimman bugivapaa uusi käyttöjärjestelmäversio.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

 Sony on aloittanut Android Nougat päivitykset Xperia X Performance ja Xperia XZ puhelimilleen. Nougatin jakelu tapahtuu vaiheittain, joten se tulee saataville asteittain eri maa- ja operaattoriversiolle. Puhelin ilmoittaa päivityksestä automaattisesti, saatavuuden voit tarkistaa myös itse puhelimen asetuksista. Ensimmäiset päivitykset ovat alkaneet joulukuun alussa, saattaa kestää hieman ennenkuin tulee Suomeen.


http://www.mobiiliblogi.com/2016/12/12/sony-aloittanut-android-nougat-paivitykset-xperia-xz-ja-xperia-x-performance-puhelimilleen/


Päivitykset alkaneet XZ:lle ainakin Intiassa, Australiassa, Hollannissa, Venäjällä ja Turkissa : http://muropaketti.com/taskumuro/mobiiliuutiset/myos-sony-xperia-xzn-android-nougat-paivitykset-ovat-kaynnistyneet/

Moi! 

 

Näiden testien tilanteesta en ole kuullut mitään, mutta todennäköisesti tilanne on kesken. Nougat-päivityksen "rollouttia" ei ole tosiaan vielä aloitettu eikä ainakaan omiin korviini tähän ole vielä ajankohtaakaan kuulunut. Jossain päin maailmaa tätä jo jaellaankin, enkä usko pitkään kestävän täälläkään, että olisi jaossa. Ei lie auta kuin seurailla tilannetta!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Suomessa ei taida olla melkein mistään ns. operaattorivariantteja, vaan mennään maa/aluekohtaisilla. Esimerkiksi Samsungin puhelimet ovat yleensä NEE (Pohjoismaat) variantteja. Minun Nexus 5X on taas Global variant, sai 7.1.1 Nougat -pätsin 2pv Googlen julkaisun jälkeen. Toki noita jaetaan porrastetusti ihan palvelimien kapasiteetin vuoksi ja siksi myös, että jos olisi jokin paha bugi, ei kaikki laitteet menisi kerrasta solmuun.

Vastaa