Tekstitys ei näy (iPhone 6 + Apple-TV 2)

  • 25 August 2018
  • 8 kommenttia
  • 20 katselukertaa

Tallensin iPhonen applikaation kautta AVA-kanavalta Maria Wern -nimisen ruotsalaisen ohjelman, jossa oli (reaaliaikaisesti katsottuna) suomenkielinen tekstitys. Kun katselin sitten tallennetta myöhemmin Apple-TV:ni kautta Airplay-toiminnon avulla, en saanut tekstitystä näkyviin.

 

Tietääkö joku, miten tekstityksen saa esille? Telian chat ei osannut asiassa auttaa.


8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@TaruKumpioKiva kun löysit meidän Yhteisön - Lämpimästi Tervetuloa :)

 

Katsoitko tallenteesta iPhonelta suoraan (ei AirPlayn kautta), että näyttikö se samalta eli tekstitys puuttui?

Kiitos aiheellisesta kysymyksestä!

 

Tekstitys näkyi kännykän ruudulla, ja mm. työkalu-ikonin takaa löytyi valinnat"Ei tekstitystä" ja "Suomi". Kun kuvan siirsi Airplayn avulla Apple-TV:n kautta televisiosta katsottavaksi, tekstitys ei pysynyt mukana ja kännykän työkaluvalikko himmeni, eli tekstitysvalintoihin ei voinut enää vaikuttaa tätä kautta.

 

@TaruKumpio, pahoittelut että vastaus tähän on viipynyt. Onko muiden AVA:n ohjelmien tallennusten tekstityksissä ollut nyt ongelmia? Entä muiden kanavien ohjelmien? Jos ongelma edelleen toistuu, jätä häiriöilmoitus tai tule vaikkapa häiriöilmoitusten chattiin, niin selvitetään asiaa tarkemmin läpi.

Hei,

minulla ilmeni eilen hieman vastaantyyppinen ongelma CMoren kanavalla. Tekstitys näkyi normaalisti padilla mutta kun kun heijastin Apple Tvn kautta, tekstitys ei enää näkynyt. Kummalliseksi asian teki se, että ongelma koski vain CMorea, ei muuta kanavia.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

@Hermanni6  Kiva kun löysit meidän Yhteisön! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi :smileyhappy:

 

Siis heijastitko peilauksen TeliaTV-sovelluksen puolelta?

Kiitoksia! Kyllä heijastin TeliaTVstä Apple TVn avulla (vanhempi Apple TV). Kuva heijastui normallisti mutta tekstit jäivät matakalle...

Tuleeko ongelma kaikilla C-more ohjelmakirjaston kanavilla (tai jopa live-lähetyksissä) vai joissain tietyissä? Tästä voisi olla melkein hyvä tehdä vikailmoitus ilmoitukseen kannattaa lisätä mukaan iOS järjestelmäversio AppleTV 2 laitteesta sekä myös iPhonesta.

 

 

Koskee kaikkia CMoren kanavia, joissa tekstitys ja jotka heijastetaan AplleTVn kautta

Vastaa