Telia upgrade

  • 6 October 2017
  • 3 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moikka

 

Otin teiltä noin vuosi sitten Upgrade "ohjelmalla" teiltä Samsung Galaxy S7 Edgen, koska tykkään pitää puhelinta maksimissaan noin 1-1.5v.

Silloin oli tarjolla useampia puhelin malleja tarjolla. Tänään ajattelin että josko upgreidaisi uudempaan! Mutta mitä !!! Samsungilta valikoimassa ainoastaan uusi Note!! 1029 euroa!  Ja loput 10 puhelinta omenoita (iphone).

Itselläni tulee olo että minua on *******ettu pahemman kerran!! Olen jostain syystä tykästynyt noihin Samsungin puhelimiin! 

Miksi esimerkiksi S8 tai S8+ ei ole mahdollista vaihtaa? ja muitakin päteviä valmistajia olisi!!

 

Ärsyyntynyt asiakas

 

 


3 kommenttia

Moi @TuominenSepo! Laitoin tästä kyselyä Upgrade-ohjelman vastuuhenkilölle ja palaan asiaan kunhan saan sieltä lisätietoja.

Sain nyt hieman lisätietoa. Upgrade-ohjelman olevat laitteet valitaan pääsääntöisesti hinnan ja jälleenmyyntiarvon perusteella. Hieman kärjistetysti voidaan sanoa, että jos laitteen jälleenmyyntiarvon oletetaan olevan huono 12 kk:n kuluttua, mallia ei oteta tarjolle Upgradeen.


 


Mikäänhän ei kuitenkaan velvoita sinua ostamaan uutta laitetta Upgradella, vaan voit myös valita jonkun muun maksutavan. Tilanne toki eri, jos haluat myös jatkaa Upgrade-sopimuksella. Ymmärrän että tilanne harmittaa, jos ykkösvaihtoehto ei tällöin ole valikoimissa. Näillä kuitenkin mennään tällä hetkellä.

Moikka

 

Joo minäkin ymmärrän sen että jotain 200€ kiinapuhelinta ei oteta upgrade ohjelmaan mukaan, mutta esimerkiksi S7 kelpasi mutta S8 ei..? Ja tosiaan kaikki loput olivat iPhonea.. Ja tarkoitus oli tosiaan jatkaa upgrade ohjelmassa, mutta nyt se vaikuttaa aika mahdottomalta koska iPhonea en halua! Voisitte tarkentaa mainoksianne kyseisestä palvelusta hieman. "Aina uusin laite... ja valitset vain uuden.." .

Ottaisitte sitten sen ainoankin Samsungin pois listoilta niin voisitte mainostaa sitä pelkästään iPhonelle. Kerran mielestänne muilla puhelimilla ei ole vuoden ikäisenä enää jälleenmyyntiarvoa..

 

Kuvittelin/toivoin tämän (S7) hankkiessani että Galaxyn lippulaivamalli nyt ainakin valikoimassanne tulisi olemaan! 

Vastaa