Testissä Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compact

  • 9 March 2018
  • 9 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


 


 


Sony Xperia XZ2 ja XZ2 Compactin ennakkotilaukset on nyt käynnissä ja toimitukset ovat alkaen 6.4. Sain kuitenkin jo nyt nämä Sonylta testiin ja kieltämättä sormet syyhyävätkin päästä näitä näpelöimään. Puhelimet ovat vielä paketissaan ja kysymys kuuluukin, onko jotain mitä haluaisit näistä tietää ja nähdä? Voin testailla haluamiasi asioita, kokeilla kuvailla eri olosuhteissa ja niin edelleen. Jos haluaisit nähdä vaikka XZ2:n unboxingin ja käyttöönoton niin maltan odottaa vielä hetken ennen pakettien avaamista ja voin kuvata sellaisen ja jakaa sen täällä.


 


En lähde tässä näiden speksejä luettelemaan, löydät ne tarkemmin Yhteisön blogista mutta nostan esille näiden uudistetun muotoilun, Full HD+ HDR-näytön, 4K HDR -videokamerat sekä Full HD -laatuisen super slow mo -videokuvauksen sekä XZ2-mallista löytyvän dynaamisen värähtelyjärjestelmän ja langattoman latauksen.


 


Jos kiinnostuit näistä jo nyt niin tiedoksi, että jos tilaat 5.4. mennessä niin saat kaupan päälle Sony WF-1000X-vastamelukuulokkeet (arvo 249 €).


 


 


 


9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Uusien puhelimien kamerat kiinnostavat aina, kuinka hyviä kuvia ja videoita niillä saa aikaiseksi.


Ovatko nämä nyt niin hyviä puhelimia, että niillä saisi myös hyvää vedenalaista kuvaa ja videota sekä muuttuuko äänet vedenalaisissa videoissa epäselviksi :smileysurprised:


Toki tähän aikaan vuodesta saisi lähinnä vain uimahallikuvaa otetuksi :smileywink:


Tietenkin myös hidastusvideot kiinnostaa :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Näissä on IP65 ja IP68 mutta Sony ei suosittele upottamista, idea sinänsä on mielenkiintoinen mutta tästä syystä jätän testaamatta nuo vedenalaiset kuvaukset 🙂 Hidastusvideoita on ihan varmasti tulossa :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tässä koostetta talteen toiveista joita on esitetty Facebookissa ja Twitterissä:


 



  • Kuuluvuus ja äänenlaatu

  • Pimeä/hämäräkuvausominaisuudet

  • Näytön väriavaruustoistoprosentit

  • Puheluiden/musiikin kuuntelun vaikutus akunkestoon

  • Keikka/konserttikuvaus, hämärää ja kirkkaita valoja sekä isot äänenpaineet

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Otin tänään käyttöön tämän XZ2:n. Kirjoittelen myöhemmin ihan oikean arvostelun ja esittelyn mutta pakko kertoa jo nyt tästä Sonyn uudesta Dynamic Vibration Systemistä. Kun laitan vaikka musavideon YouTubesta pyörimään niin puhelin värisee musiikin tahdissa. Mitä enemmän sitä kokeilen niin sitä enemmän siitä alkaa tykkäämään. Uskon kuitenkin, että suurin hyöty tästä on leffojenkatselun yhteydessä.


 


Mutta palataan tosiaan myöhemmin asiaan :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Edelleen, puhelinta on tullut käytettyä taas vähän lisää. Kuuntelen musiikkia junassa työmatkoilla jolloin puhelin on myös koko ajan kädessä ja dynaaminen värinä tuntuu koko ajan paremmalta ja paremmalta :)


 


xz2 compact ei ole enää 5 tuuman näytöllä kompaktin kokoinen, vaan ihan normaalin kokoinen. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Hyvä pointti. Tämän voisi ajatella siis niin, että se on kompaktimpi versio isoveljestään 🙂 Tässä on hyvää se, että sisuskaluissa ei ole kuitenkaan juuri eroa (Compactissa ei ole langatonta latausta eikä Dynamic Vibration Systemiä) joten ominaisuuksista ei sinänsä tarvitse juuri tinkiä.


 


Mä taas näkisin sen niinpäin, että 5 tuuman näytöllä varustettu luuri on juurikin kompaktin kokoinen, kun vertaa minkä kokosia valtaosa nykypäivän puhelimista ovat. Suurimmat mallit on reippaasti yli 6 tuuman luureja nykyisin, joihin verrattaen tuo viisi tuumaa on hyvinkin kompakti. :) 

Ehei, 5 tuuman puhelin ei mahdu työtakin rintataskuun ja se on ollut se minulle tärkeä ominaisuus. Kuitenkin puhelimen pitää olla suorituskykyinen ja omata ip-luokitus

Vastaa