Uusi Samsung Galaxy Ace 4 ja omituinen käytös puhelun aikana

  • 15 October 2016
  • 8 kommenttia
  • 46 katselukertaa

Moi!

 

Kyseisen luurin kanssa on riittänyt ihmettelemistä. Nimittäin puheluun vastatessa näyttö menee välittömästi lukkoon ja näyttöön tulee lukon kuva. Kun puhelimen vie korvalle niin näyttö pimenee ihan normaalisti. Mutta kun ottaa korvalta pois niin näyttö ei palaudu (on täysin musta edelleen). Puhelun pääsee lopettamaan kun painaa ensin virtanappia, jolloin lukon kuva ilmestyy näyttöön, ja nopeasti tuplaklikkaa näyttöä jolloin lukitus poistuu ja pääsee katkaisemaan puhelun. Ei hyvää päivää sentään! Onko kellään tietoa miten puhelimen kuuluisi oikeasti toimia puhelun aikana, vai onko tuo normaalia käytöstä?


8 kommenttia

Koita säätää asetuksista tuota automaattista näytön sulkemista pidemmäksi. Epäilen että sulla on virransäästö käytössä ja asetettu silleen että se sulkee näytön liian nopeesti. Jos tämä ei toimi voit kokeilla palauttaa puhelimen tehdasasetuksille.

Automaattinen näytön katkaisu ei vaikuta toimintaan. Asetus on 1 min ja näyttö menee välittömästi lukkoon puheluun vastatessa. Tehdasasetukset on myös palautettu. Ei vaikutusta silläkään.

Puheluasetukset > (Ota ruksi pois kohdasta "sulje näyttö puhelun aikana"). En ole täysin varma onko se juuri tuolla nimikkeellä koska mulla ei ole Android puhelinta.

 

 

Löysin tuon hommelin täältä:

 

http://forums.androidcentral.com/verizon-galaxy-s-iii/267568-preventing-screen-lock-during-phone-call.html#post2695207

Hyvä yritys! Puhelimessa ei ole kyseistä asetusta ollenkaan, tai en ole ainakaan löytänyt. Voiko olla että proximity sensor puuttuu kokonaan?

Kyllä se Googlen mukaan ainakin pitäisi olla ko. mallissa myös. Se voi olla myös Näyttö asetuksissa. Jos kumminkaan ei tunnu löytyvän suosittelen tätä ohjelmaa:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nbondarchuk.android.keepscn&hl=fi_FI

Ok kiitos. Puhelin lähtee joka tapauksessa huoltoon tsekattavaksi.

Hyvä, se on se varmin tapa aina. Ja kun on vielä takuun piirissä niin sitä kannattaa aina hyödyntää.

Taas opittiin jotain uutta. Puhelin kävi huollossa ja selvisi että siinä ei ole mitään vikaa. Läheisyysanturi puuttuu. Mielestäni aika typerä juttu Samsungilta. No, myyjäliike suostuu onneksi vaihtamaan sen toiseen malliin.

Vastaa