Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66725
Kirjoituksia 180120

Vertailussa edullinen ja kalliimpi handsfreeVertailussa edullinen ja kalliimpi handsfree

Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa
Viestejä 106 kpl

Vertailussa edullinen ja kalliimpi handsfree

1/3

Oman työni vuoksi tarvitsen hyvää handsfreetä. Tässä on nyt yksi kertomus, josta jokainen voinee ottaa opiksi.

 

Laadukas hf maksaa noin 100€. Kiinasta "samanlaisen" saa alle 10€. Joku tässä yhtälössä nyt mättää... Syvennytään siis aiheeseen.

 

Tilasin erään verkkokaupan kautta V8 tuotemerkillä olevan hf:n. Kuukauden kuluttua tilauksesta sain paketin kotiin. Tilausta odottaessa sain synttärilahjaksi myös Plantronics Legendin, joka on tälle V8:lle esikuva.

 

Laadullisesti V8 on täysin käyttökelvoton. Fyysinen rakenne on huomattavasti suurempi ja mikrofonien toimivuus täysin luokatonta.

 

Hiukan vertailua rakenteesta.

 

Legend on siro vrt V8. Huomioikaa myös virtakytkimen asento. V8 on väärin jo tehtaalta lähtiessä.

 

LegendLegendV8V8

Legend istuu korvaan todella hyvin. Kuuloketta käytän lähes koko työpäivän 8-12h. V8 käyttöä ei voi edes harkita.  Kuvissa Legend alempana. Mukana tulee 3 erilaista tyynyä, joten jokainen löytää varmasti omaan korvaan sopivan yhdistelmän.

alempi Legendalempi Legendalempi Legendalempi Legend

 

Legendin etu on melunvaimennus. Tänään olin yhteydessä kaveriin, joka teki samalla iltalypsyä navetalla. Keskustelimme täysin normaalisti huolimatta taustamelusta.

 

Ainoa selkeä miinus on on iOS laitteen kanssa oleva yhteensopimattomuus, jota tätä kirjoittaessa ei ole saatu ratkaistua.

 

Jos englanti taipuu niin linkin takana on juttua ongelmasta. Plantronics not working.

 

Jos jotain hyvää tuosta V8 mallista voi sanoa niin micro usb lataus on ok. Legend vaatii oman adapterin lataukseen. Legendiin saa kyllä oman kotelon, joka toimii virtapankkina.

 

Tuota äänenvoimakkuus ongelmaa ei esiintynyt aikaisemmalla Jabralla, mutta näitä noin 100€ kuulokkeita ei viitsi ostaa kokeilumielessä kovin montaa. Oma Legend vaihdettiin jo kertaalleen takuuseen, mutta ongelma ei poistunut.

 

Aika ärsyttävää kun puhelimen soittovoimakkuus nousee yksinään maksimiin. Olen pitänyt puhelinta "äänettömällä", jolloin suurin osa hälytyksistä ohjautuu suoraan kuulokkeeseen.

 

Legendin äänenlaatu on todella hyvä. Kotonakin laitan mielellään kuulokkeen korvalle ja annan puhelimen olla pöydällä. Kokeilimme melunvaimennusta pyöräillen. Noin 15-20km/h nopeudessa tuuli alkoi ottaa sen verran mikrofoniin, että vastapuoli totesi ääneen tulevan kohinaa.

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

Vastaa
2 vastausta

ReOlivia
Yhteisömanageri
Viestejä 471 kpl

2/3

Kiitos paljon vertailusta! Tästä on varmasti monelle hyötyä kun tekee handsfreehankintoja. 😊

Vastaa
0 tykkäystä

Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa
Viestejä 106 kpl

3/3

3390BBEC-C07E-4099-91FE-88DE4F6CB142.jpeg

 

Kun ottaa tuon asetuksen pois päältä niin plantronicsin käyttö on vähän siedettävämpää iPhonessa. 

Volume palkki elää omaa elämäänsä edelleen mutta puhelin ei ainakaan vahingossa mene täysille soittoäänien osalta. 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.