Virallinen OnePlus-keskustelu


Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! ;)


326 kommenttia

Onko Oneplus 7 / 7 pro puhelimiin tulossa ääniä slowmotion videoihin?

Hei, kysyisin, onko liukaskuorinen vai pysyykö "lukitsemattomassa" taskussa kohtuudella liukumatta?

Kuinka korkealta puhelin voi tipahtaa lattialle ilman vahingoittumista? 

Kuvaan paljon joten kamera on päivittäin päällä, joskus tuntejakin joten kysyisin kuinka kauan on akunkesto OnePlus 7 jos kuvaat videoita? 

Onko oneplus7 kamerassa automaattinen tarkennus liikkuvaan kohteeseen? 

 

Oneplus6 hankittuani olen hieman pettynyt.

Kamera tarkentaa todella huonosti kuvattavaan kohteeseen... Vika voi olla myös käyttäjässä mutta lähes vuoden käytöllä ei ole ongelmaan löytynyt ratkaisua. 

Kamera on yksi tärkeimmistä puhelimen valinta kriteereistä ja 6 kohdalla meni pieleen. Josko 7 olisi parempi? 

Kunniamerkki +3

Mitkä olisivat keskeisimmät hyödyt iPhone XS:stä Oneplus 7:aan vaihtavalle?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Voisiko Oneplus listata sivustollaan tuotetiedoissa jatkossa entistä tarkemmin mm. LTE-verkon ominaisuudet. Taajuudet ovat kiva tieto, mutta myös se, millä taajuuksilla ja millä yhdistelmillä esim. 4x4 MIMO on käytössä olisi kaltaiselleni LTE-verkkoja harrastuksenaan benchmarkkaavalle kullan arvoinen tieto.

Rehellisesti sanottuna, en osaa kysyä yhtään mitään puhelimeen liittyen. Pirun innoissani olen silti. Ai että ois mukava saada käyttöön uusin malli, vaikka nytkin kutonen taskussa, mut oishan se hieno. Jokaisesta op mallista kokemusta ja ei ikinä ole ollut mitään pahaa sanottavaa. Olen aivan rakastunut tähän merkkiin ja himottaisi aina päivittää uusimpaan vaan änkyrä viiä ei anna kukkaro periksi. Eiköhän tässä ollu tarpeeksi hehkutusta. Hyvä puhelin. Erinomaista.

Olen erittäin kiinnostunut puhelinpelaamisesta. Miten siis OnePlus 7 suoriutuu raskaista puhelinpeleistä verratessa esimerkiksi vanhempiin malleihin. Esim. Itselläni olevaan OP5 verrattaessa onko nopeutta tullut huomattavasti lisää. 

Onko OnePlus 7 kuuloke reikää?


 


Edit ReOlivia: Yhdistetty olemassa olevaan ketjuun

Onko 6gt ram muisti liikaa ja turhuutta nykyisissä puhelimissa verraten 4gt ram muistilla oleviin puhelimiin? Selväähän se on että hinta kasvaa 2 lisägigatavun myötä.


@Ilkka286@  kirjoitti:

Toimiiko OnePlus 7:n näyttöön upotettu sormenjälkilukija myös jälkiasenteisen panssarilasin kanssa? Tehdasasenteinen muovikalvohan siinä on ilmeisesti edelleen, mutta miten jos tämän vaihtaa lasikalvoon?

 

OnePlussaa on tullut viimeksi käytettyä OnePlus 5:n aikoihin ja olisi mielenkiintoista nähdä, että missä uudemmat mallit menevät.


Moro Ilkka!

 

Sormenjälkilukija toimii panssarilasin kanssa, kunhan muistat konfiguroida sormenjälkesi uudelleen, kun uusi panssarilasi on asennettu. Parhaimman käyttökokemuksen saat OnePlussan virallisella OnePlus 7 panssarilasilla.


@Teemu9595@  kirjoitti:

Onko 6gt ram muisti liikaa ja turhuutta nykyisissä puhelimissa verraten 4gt ram muistilla oleviin puhelimiin? Selväähän se on että hinta kasvaa 2 lisägigatavun myötä.




Terve @Teemu9595 !


 


Sovellukset kasvavat kokoa ja vaativat enemmän laitteeltasi ajan kuluessa päivitysten myötä. Jos sinulla on 6GB RAMia, hankit laitteellesi huomattavasti lisää käyttöikää. Pystyt myös käyttämään useita sovelluksia samanaikaisesti, ilman että puhelimesi hidastuu. 


 


Edit LiisaMn: tägätty nimimerkki

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Miten OnePlus 7 -puhelimen OxygenOS eroaa tavallisesta Androidista ja mitkä ovat teidän mielestä tärkeimmät syyt valita juuri OxygenOS?

Hei. Onko OnePlus 7 ruutuaika laskuri mistä vois seurata päivittäistä / viikoittaista ruutuaikaa?

Onko uudessa One+ 7 muistikorttipaikkaa?

Muistikorttipaikka on ollut se ainoa asia jota olen muista puhelimista jäänyt kaipaamaan kun siirryin käyttämään OnePlussaa, sillä puhelin on arkena itselle se ensisijainen kuvausväline arjessa. 

 

Ja mikäli ei niin tahtoisin tietää perustelut miksi näin on. 

Millainen lasi siinä on eli voiko sen laittaa esim farkkujen taskuun ilman että lasi naarmuuntuu tai hajoaa?.Kauan puheaika ja käyttöaika on?.

Ehtoota! Pari kysymystä löytyisi.

 

Kuinka pitkäikäinen Oneplus 7 on laitteisto- ja tietoturvapäivitysten osalta?

 

Onko puhelimen roottaus ja custom romien käyttö edelleen tuettua, kuten Oneplussan alkutaipaleella oli?

Mites tuo ROM-tuki, kuinka hyvä custom-ROM tuki? Ja lähteekö takuu jos lataa sellaisen?

Minkälainen on akun kesto? ja onko kamera tarkka tallentamaan liikkuvaa kuvaa? Onko tässä mikä käyttöjärjestelmä itse olen vannoitunut samsungin käyttäjä mikä olisi sellainen juttu että kannattaisi vaihtaan tähän?

Kunniamerkki +4

Kuinka paljon on hyötyä ja mitä saavuttaa, jos vaihtaa OnePlus 5 --> OnePlus 7 pro? Kun tuo OnePlus 5 toimii vielä aikas rivakasti ja mallikaasti :) 

Kunniamerkki +14

Miksei OP6:ssa esiteltyä upeaa punaista värivaihtoehtoa ole enää saatavissa uudemmissa malleissa?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Mulla olis ollut asioita paljonkin kysyttävänä mitkä oli jo kuitenkin kysytty ja niihin vastattu joten en nyt keksi mitään uutta kysymystä ? Mukana arvonnassa kuitenkin ?

Kunniamerkki +1

Saako etukameran loven piiloon ohjelmallisesti?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Jotkin puhelimet ovat tyhmästi lopettaneet toiminnan,missä viestin saapuminen,tai vastaamaton puhelu ilmestyy viestivalon vilkkumisena näytön ollessa suljettuna,mikä on hyvä näkee ilman puhelimen avaamista onko jotain saapunut. Joten onko teidän puhelimissa tämä toiminta edelleen käytössä. Tuon toiminnan puuttuminen ainakin poistaa niiden puhelimien ostomahdollisuuden.

Vastaa