Virallinen OnePlus-keskustelu


Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! ;)


326 kommenttia

Missä maassa oneplussat valmistetaan? 

Lukeeko puhelimen nfc siru freestyle libre verensokerisensoria helposti ja käyttäjäystävällisesti?

Oneplus 7:ssä on ymmärtääkseni tehokkaampi akku kuin 6:ssa. Kuinka paljon pidempi kestoinen se on? Vaiko sitä mitata esimerkiksi prosenteissa?

Pystyykö Oneplus 7-puhelimessa lukita sovelluksia? Esim jos näpäytät Whatsappia, niin pyytää sormenjälkeä tai salasanaa, jotta pääsisi sovellukseen sisään. 


 


Edit ReOlivia: Liitetty olemassa olevaan ketjuun

Pystyykö Oneplus 7-puhelimessa lukita sovelluksia? Esim jos haluaa päästä Whatsappiin, niin pyytäisi salasanaa tai sormenjälkeä. 

Voiko nousevan etukameran saada esiin piirtomerkillä näyttöön? Esim aiemmissa oneplus luureissa kun piirtää 'O' pimeään näyttöön, niin taka-kamera aukeaa

Moikka. Minkä takia OnePlus 7:ssa on päädytty vain 2 takakameraan, kun uusimmissa puhelimissa on jopa 4 takakameraa? 

Akun kesto?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@Rytilyyli@  kirjoitti:

Akun kesto?




Eiköhän akunkesto vaikuta miten puhelinta käyttää mutta tuossa on se 4 000mAh akku että pitäisi päivän kestää - toki jos videoita katselee ja pelaa sillä näyttö kirkkaimillaan niin ei kestä. 

Mikä on OnePlussan kameran sensorin koko? Vertautuuko parhaiten fullframe, MFT, 1" vai 2/3" kameroiden kanssa?

Haluasin nähdä kuinka hyvä tämä kehuttu kamera on, kuinka tarkka on zoomi kamerassa. Kuinka tarkka etukamera on. Kuinka kestävä tämä puhelin on, pieni vesisade/pöly ei aiheuta mitään ongelmia. Kestääkö takalasi samalla tavalla kuin etulasi. Pyöriikö puhelimessa vaativatkin pelit pätkimättä. Kuinka tarkka puhelinnäyttö on. 

Olen tyytyväinen 5T käyttäjä. Miksi minun kannattaisi vaihtaa 7 malliin?

Toisin sanoen, millä tavoin käyttökokemus paranisi.

Kunniamerkki +3

Onko OnePlus 7 -puhelimessa miten kestävä akku? Pärjääkö sillä peräti koko päivän vai pitääkö jatkuvasti olla lataamassa, jos puhelin on kovassa käytössä. Onko pikalataus mahdollisuus?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@mnmnmn@  kirjoitti:

Onko OnePlus 7 -puhelimessa miten kestävä akku? Pärjääkö sillä peräti koko päivän vai pitääkö jatkuvasti olla lataamassa, jos puhelin on kovassa käytössä. Onko pikalataus mahdollisuus?




OnePlussassa on nopea Warp Charge -lataus joka lataa jopa 20 minuutissa: https://www.oneplus.com/fi/7pro#/warp-charge 


 


Mutta akunkesto riippuu omasta käytöstä paljon - jos katsot videoita tai pelaat puhelimella niin akku ei kestä kokoo päivää.

Kuinka kauan OnePlus 7 akku kestää runsaalla sosiaalisten medioiden käytöllä? 

Saako tätä luuri missään hienoissa väreissä vaan onko taas vain perussuomalaiset synkkämusta ja  eläkeläisten harmaa

Kuinka paljon on Oneplus 7 puhelimen keskimääräinen akunkesto ja kuinka kauan itse akulla on takuuta?

Olen kuullut että OnePlus 7 kärsii haamukosketuksista. Onkohan tämä vika jo korjattu päivityksellä? Muuten tämä puhelin olisi aivan loistava, paljon hyvää kuullut! 

Miten kestävä lasi kännykässä on? Tullut nimittäin tiputeltua puhelimia ihan huolella ja aina näyttö rikki. ?

 

Mites kamera, kuinka hyvä verrattuna muihin tällä hetkellä myytäviin puhelimiin? Kamera on tärkein ominaisuus itselle kun etsin uutta puhelinta, ja aina hankin mielellään parhaimman saatavilla olevan. ✌️?

Miten kamera on parantunut yökuvauksessa? 

Kunniamerkki +14

Itseänikin sama asia kiinnostaa jota joku jo aiemmin näkyy ketjussa kysyneen mutta vastaus ei silmään sattunu eli mikä on Oneplussan virallinen suhtautuminen bootloaderin avaamiseen ja roottaukseen?


 


Itselläni tällä hetkellä OP6 Custom romilla käytössä ja tottakai rootattu :) 

Mitä malleja ja värejä saatavilla ?


 


 


Edit HannaSu: siirretty kommentti tähän keskusteluun

Toimiiko Fortnite one plus 7 malleissa ?

Voiko sillä soittaa?

 

kiinnostaa on onplus 7:ssa yhtä nopeasti huonoksi menevä akku kuin oneplus6. joka tällä hetkellä käytössä.

 

 

Vastaa