Virallinen OnePlus-keskustelu


Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! ;)


326 kommenttia

Mikä on suurin FPS-arvo videokuvauksessa? Ja millä resoluutiolla?

Saako puhelimen asetuksista vaihdettua näytön resoluutiota?

Mikä on näytön virkistystaajuus?

Omistan itse OnePlus 5 -mallin, jonka ostin heti kun malli tuli markkinoille ja olen sitä käyttänyt aktiivisesti joka päivä. Puhelimessa ei ole ilmennyt mitään ongelmaa ja akku kestää edelleen loistavasti, melkein kaksi vuotta puhelimen ostosta. Uusin OnePlus kiehtoo suuresti, vaikka en tällä hetkellä taloudellisesti siihen pysty sijoittamaan. 

 

 

Jos käytän OnePlus 7 -puhelinta pitkän aikaan (puhutaan vuosista), onko sen akku vaihdettavissa vai onko se uuden puhelimen oston paikka siinä kohtaa?

 

Jos kännykän päälle kaatuu esimerkiksi Coca-Colaa, jonka sokerit tarttuvat kameraan ja tekevät kamerasta hitaan ja limaisen, onko mahdollista korjata/putsata puhelin/kamera kotona vai tuleeko tuote viedä suoraan huoltoon ja missä kamera kannattaa huoltaa? Varmasti takuu ei kattaa kameran päälle kaadettua limonadia.

 

Jos näyttö menee rikki, toimiiko sormenjälkitunnistin edelleen? Todettaen, riippuu varmaan ihan siitä kuinka paljon näyttö on rikki.

 

Kuinka hyvin voi puhelin keskittää resurseja aktiiviseen appiin? Jos avaan 50 appia auki taustalle ja sen jälkeen avaan vaikka jonkin pelin, pystyykö kännykkä takaamaan, että peli pyörii sujuvasti eikä takkuile taustalla olevien appien takia? 

 

Olen käyttänyt OnePlus 5 -mallilla multitasking (split-screen) ominaisuutta aktiivisesti. Kun avaan Youtubessa videon pyörimään ja menen toiseen appiin tekemään jotain muuta (esim. Facebook tai Reddit) välillä tuntuu, että appit hidastuu hiukan videon pyörimisen takia. Facebookissa ja Redditissä on paljon .gifejä ja videoita, jotka pyörivät automaattisesti, joka varmasti on osasyynä laitteen hidastumiselle. Onko OnePlus 7:ssa samanlaista tilannetta vai pyöriikö SplitScreen moitteettomasti sillä?

 

 

Olen jo vuosia käyttänyt vanhempaa OnePlus mallia ja olen edelleen todella tyytyväinen siihen. Olen täysin varma, että uusin OnePlus täyttää kaikki odotukset ja enemmän. Kiitos OnePlus -tiimi mahtavasta tuotteesta.

Mitkä ovat OnePlus 7 merkittävimmät kilpailuedut saman hintaluokan puhelimiin?

Hei!

 

Haluaisin tietää onko tässä puhelimessa millainen akunkesto verrattuna esim. OnePlus vitoseen?

Nykyään puhelimet alkavat kaikki olemaan huipputasoa joka piirteessä ja itselleni isoimmaksi kysymykseksi jää akkukesto. Millaiset akunsäästömahdollisuudet OnePlus 7 on ja varsinkin onko mahdollista säätää mm. prosessorin nopeutta säästääkseen mahdollisimman paljon akkua? Paljonko akun normaali kesto on?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Kuinka nopeasti tietoturvapäivitykset tulee saataville, ja tuleeko kuukausittain?

Ja onko puhelimessa "gaming" tilaa, joka esim laittaa ilmoitukset pois päältä yms.

Tahtoisin tietää, että hidastuuko oneplus tietyn ajan jälkeen? Olen käyttänyt ikuisuuden iphonea ja oneplus kiinnostaisi mutta jännitän koska android käyttis :/


 


Edit ReOlivia: Yhdistetty olemassa olevaan ketjuun

Minkälainen oston jälkeinen tuki puhelimelle on, eli tuleeko päivityksiä vielä vuosien jälkeen? Vaikuttaako yhdysvaltojen ja kiinan väliset suhteet päivitysten saantiin, kuten Huawein puhelimissa?

Onko näissä uusissa puhelimissa omien foorumeilta ladattujen käyttöjärjestelmien asennus yhtä helpoksi tehty kuin vanhemmissakin malleissa?

Hei, missä oneplus laitteessa on laadukkain kamera?

Ostimme puolison kanssa One Plussa 3 aikaanaan yhtä aikaa ja olimme tosi tyytyväisiä. Kuitenkin nyt kun se on jo pois käytöstä, harmittaa, että kummallakin oli lopulta sama vika siinä. Mikrofoni oli huono, puhetta ei kuullut puhelimessa. Miten tämä puhelin palauttaisi uskon One plussan muuten hyvään merkkiin?


 


Edit ReOlivia: Yhdistetty olemassa olevaan ketjuun

OnePlus käytön helppoudesta haluaisin tietää kun entuudestaan tämä malli ei ole mulle tuttu.

Sormenjälkitunnistus on mulle tärkeä, laiska kun olen niin se korvaa monet kirjautumiset, onko tässä hyvin toimiva sormenjälkitunnistin?

Mitä muita toimintoja nopeuttamaan tai helpottamaan päivittäistä käyttöä? 

Minulla on OnePlus 5 käytössä vajaa pari vuotta ja olen ollut puhelimeen erittäin tyytyväinen. Pidän puhelimen tärkeimpinä  ominaisuuksina vähäistä valmiiksi asennettujen sovellusten määrää (ja niitä sovelluksia täytyy pystyä poistamaan tarpeen vaatiessa) ja tietysti suurta RAM-muistin määrää. Omistin ennen OnePlussaa muutamien kilpailevien valmistajien puhelimia ja ne olivat kauheita, koska ne olivat täynnä kaiken maailman turhia sovelluksia ja niitä ei voinut poistaa. RAM-muistia uusimmassa OnePlus puhelimessa näyttäisi olevan mukavasti, mutta entäs valmiiksi asennetut sovellukset? Onko niiden määrä lisääntynyt ja mitä sovelluksia puhelimesta ei pysty poistamaan?

Kunniamerkki +4

Hei!

Joko OnePlus 7 Pron kamera alkaa olemaan Huawei P30 Pron kameran tasolla?

Minulla on nyt käytössä oneplus 5 puhelin ja huomasin, että takakameran linssin alle on alkanut kerääntyä pölyä ja kuulin myös jostain, että tämä olisi yleistä oneplussan puhelimille. Millainen kamera 7:ssa on, kuinka paljon se eroaa 5 mallista ja osaatteko sanoa tuosta pölyn kerääntymisestä linssin alle, onko se kovin yleistä?

Onko uudessa OnePlus 7 pro:ssa "face unlock" avausta, että puhelimen koodin voi ohittaa kun puhelin tunnistaa käyttäjän kasvot? Miten nopea lataus puhelimessa on?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +3

Vois kysyä melkein mitä vaan kun en paljoa tiedä tästä puhelimesta, mutta ensimmäisenä tiedonsiirrot vanhasta puhelimesta, että kuinkahan helposti käy, ja akunkestohan on aina kiinnostavaa että miten kestää vuoden päästä mutta sen saa selville sitten vasta käytön myötä. 

Onko puhelimessa tosiaan nouseva etukamera ja joka menee pois, jos puhelin tippuu. Millainen laatu puhelimen etukamerassa on snapchat-sovelluksen kautta?


 


 


Edit EssiJn: siirretty OnePlus-ketjuun

Hei, 

 

Itseä kiinnostaa lähinnä kuinka iso akku Oneplus7 on? Kauanko kestää ladata täyteen? Onko minkälainen tietokone ohjelma jolla voi siirtää kuvat koneelle vaivattomasti? Sillä sen tiedän että Iphonella ja Sonylla huonot. Huaweillä todella yksinkertainen ja helppo käyttää, kuvat saa helposti ladattua koneelle. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan tuolla viimeisellä kysymyksellä  :) 

Heippa! Miten hyvä akku puhelimessa on?

Aiemmilta vuosilta hyviä kokemuksia OnePlus 3T mallista, onko laatu edelleen yhtä hyvää.

Olisi kyllä mukava päästä kyseistä OnePlus 7 kaa testaamaan ja jäisi kyllä käyttöpuhelimeksi, varsinkin kun tykkään, että noihin saa pitkän aikaa päivityksiä, isot peukut siitä. 

Haluaisin tietää Oneplus puhelimesta sen, että mitkä ovat sen heikkouksia? Miten puhelin voisi olla vieläkin parempi ja myyvämpi? Miten sitä voisi kehittää entisestään?

Kysyn, onko siinä sellainen käyttis ja muisti, ettei sen näyttö jäädy heti, kun lataa jonkun isomman sovelluksen, kuten Instan?

Tämän haluaisin myös tietää! Oneplus6 on todella pettymys liikkuvan kohteen kuvaamiseen... 

Tarkentaa muutenkin ihan mihin sattuu. 

Mikä on teidän mielestänne paras OnePlus7:n ominaisuus? Onko laitetta hyvä pitää kädessä eikä tunnu liaan isolta?

Vastaa