Virallinen OnePlus-keskustelu


Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! ;)


326 kommenttia

Tykkäsin valtavasti 3T:n liukusäätimestä, jolla sai yhdellä sormenliikkeellä älä häiritse- tai äänettömän tilan päälle ilman ylimääräistä näpelöintiä. Viimeisimmän päivityksen myötä se ei enää olekaan yhtä kätevä, vaan puhelin jääkin äänettömäksi, jollei älä häiritse -tilaa käy erikseen poistamassa asetuksista, minkä vuoksi olen missannut puheluita ja ilmoituksia. Onko uudessa OnePlus 7:ssa samainen säädin? Pystyykö sen asetukset muokkaamaan itselleen mieluisiksi?

Pro mallin puhelimesta löytyvä etukamera oli minulle lähes shokki, tulee mieleen että juurikin kameran toimiminen tilttaa tässä puhelimessa ensimmäisenä? Mitä jos laite putoaa kun kamera on ulkona? Itse olen todella kova kuvailemaan, varsinkin snapchatin välityksellä tulee pommitettua kavereita päivittäin etukameralla kuvaten, joten kameran nousu ja lasku joutuisi todella kovaan testiin. Miten pöly/roskat, joita ehkä jossain kohtaa joutuu väistämättäkin kameran väliin? Lisäksi kiinnostaisi päästä näkemään 90 herzin näytön sulavuus. 

Ilmeisesti pron näyttö on myös hieman kaareva reunoista? Toisella merkillä on tuon näytönmallin kanssa ollut kamppailua, kun sen mallinen näyttö hajoaa todella helposti. Onko näyttö jotenkin kovempaa ja kestävämpää lasia? Vai saako kameran lisäksi ensimmäisenä pelätä näytön särkymistä? 

Lisäksi puhelimessa on näytönalainen sormenjälkitunnistin, tunnistaako se sormenjäljen edelleen pidemmänkin käytön jälkeen, vaikka näyttöön olisikin matkan varrella ilmaantunutkin hieman naarmuja? 

Rakastan valokuvaamista, joten 48 megapikselin kameran testaus myös kiinnostaisi. Olisi mukava päästä testaamaan onko megapikselit tässä kohtaa vain numeroita, vai voiko puhelimellakin saada lähes järjestelmäkameran tasoisia kuvia. 

Tuo uusi Qualcomm, pitäisi toimia 45% nopeammin ja  kuluttaa 20% vähemmän akkua. Miten kun puhelimelle tulee ikää? Tuntuu että oli luuri mikä tahansa, niin laitteet alkavat hidastua hieman ajan kuluessa ja toisinaan akku menee huonoksi jo ensimmäisen vuoden jälkeen? Nopeuttaako suurempi pikalataus akun huononemista entisestään?

Molemmissa OnePlus 7 puhelimissa on tuo uusi kaksoiskaiutinjärjestelmä, se olisi myös kiinnostava testata. Olisiko musiikkia mukava kuunnella toisinaan ihan vain pelkällä puhelimella, ilman erillistä kaiutinta tai kuulokkeita. 

Itsellä on käytössä OnePlus 5T tällä hetkellä, ja OnePlussaan olen ollut kaikenkaikkiaan kaikista malleista eniten tyytyväinen. Enkä ole oikein muista uutuus ja lippulaivamalleista kiinnostunut, mutta nämä OnePlus 7 ja 7 pro on todella herättänyt kiinnostukseni, tuo OnePlus 7 on ehkä seuraava puhelin mihin suostun tämän nykyisen vaihtamaan. 

Uusi puhelin olisi huippu! Etenkin kun tulee kuvattu paljon ulkona ja sisällä (hieman hämärämmässäkin maneesissa) hevosia. Olisi hienoa jos olisi tähän soveltuva ja _tarkka_ kamera puhelimessa ja että akku kestäisi hyvin täällä suomen olosuhteissa. Ja lokakuussa syntyy lisää kuvattavaa kun on meidän esikoisen laskettu aika ❤️

Mielelläni kirjoittelen kokemuksistani myös muille täällä ☺️?

Näin useassa oneplussassa kameran linssin hajottaneena haluaisin tietää onko linssilasi muuttunut kestävämmäksi vanhoihin malleihin verrattuna?

 

Onko puhelimen kameraa testattu miten erikoisissa olosuhteissa, kuten keikoilla. Joissa liikettä tapahtuu paljon niin kuvattavien kuin valojenkin osalta, eli miten hyvää kuvaa ottaa kamera pimeässä välkkyvien valojen, sumukoneiden ja muiden keskellä?

 

Kun puhelin kerta omaa nyt uusimman warp chargen, toimiiko siihen myös vanha kunnon Dash charge, eli onko puhelimella olemassa ns. Kolme lataus nopeutta, perus, nopea ja nopein?

(Vai tekeekö se omista dash charge latureista perus kuraa?)

 

Kun puhelimesta puuttuu se itselle tärkein, eli kuuloke liitäntä. Niin onhan Bluetooth yhteys vakaampi kuin omassa 5t:ssäni jossa se katkeilee heti kun puh on metrin päässä laitteesta jossa se on kiinni?

 

Oneplussassa on ollut systeeminä että kotinäyttö on aina se vasemmanpuoleinen näyttö (lukuun ottamatta shelf:iä), onko asia vieläkin näin? Vai onko asia muuttunut siihen että voisi valita mikä näytöistä on kotinäyttö, jolloin saisi käyttöön nopeimman ja parhaan systeemin eli, kuvakkeet kolmelle näytölliselle ja keskimmäinen kotinäytöksi?

 

Onko 7:n mukana tulleiden päivitysten mukana tullut muutos selfiekameran hymy tunnistukseen, se oli joskus mahdollista asettaa muotoon: hymyn paikannettua oli 5s ajastin, joka siis poistui joskus päivitysten myötä. Onko tämä taas mahdollinen asetus vaiko ei?

 

Kuinka suuret taso erot ovat 6t:n ja 7:n kameran välillä, eli onko järkeä ottaa 7 vain vähän paremman kameran toivossa, vai onko ero tuskin huomattavissa?

 

Ja onko uudelle seiskalle joskus mahdollisesti suunnitteilla punaista värivaihtoehtoa? Kun ottaa huomioon värin suosion ja sen vaikuttamisen ihmisten puhelin valintoihin. Tai onko edes tulossa hyvännäköisiä kyseisen värisiä kuoria?

Miksi hinta on noussut niin paljon? OnePlussan suurin houkutus on ollut hinta-laatu-suhde. 

Tässä puhelimessa kiinnostaisi tietää, mille luvattu stereosysteemi kuullostaa käytännössä. Haluaisin tietää myös, että onko puhelin kuinka suojattu kolhuilta ja kosteudelta? Ja jos on, niin miten ne käytännössä näyttäytyy. Puhelimessa on paljon kaikkea, joten akun kesto kiinnostaa myös.

Olisi kiva saada testata ja


Voiko tämän puhelimen kameraa verrata johonkin kameraan? 


 


Edit LiisaMn: siirretty tähän ketjuun

Hei! Minua kiinnostaa erityisesti Oneplus 7 akunkesto. Kuinka nopeasti akku alkaa heikkenemään, eikä kestä enää niin kauaa kuin uutena? Haluaisin myös tietää laitteen kapasiteetista pyörittää sovelluksia, joita tarvitsen puhelimeeni paljon. 

Moi! Miten OnePlus 7 pro:n kamera toimii sovelluksissa, jotka käyttävät jatkuvasti kameraa (kuten Snapchat)? Mikä saa OnePlussan erottumaan puhelinmarkkinoilla? Millaisia ovat yrityksen arvot?

Kunniamerkki +2

Miten hyvä kamera OnePlus 7:ssa on? Entä etukamera, saako sillä laadukkaita selfieitä?

Puhelimesta löytyy näköjään todella kestävät etu- ja takalasit. 

 

Jos ajattelen puhelinta myös työkäytössä niin löytyykö lisäpanssarilasia/suojaa molemmille puolille? 

 

 

 

 

Miksei vieläkään langatonta latausta?

Hei! Haluaisin tietää Oneplus 7 uudesta snapdragon 855 suorittimesta. Kuinka paljon siinä on eroa edelliseen Oneplus 6T verrattuna? Jos esimerkiksi laitetaan testiin 6T 8gb ram muistilla ja 7 6gb ram muistilla ja samat sovellukset auki taustalle mutta tosiaan eri prosessori. Miten käy?

Hei!


Haluaisin tietää onko Bluetooth ominaisuuksia paranneltu? Elikkäs, onko yhtä vaikeaa parittaa auton kanssa ja mihinkähän älyrannekkeeseen/kelloon puhelin on mahdollista kytkeä, ilman että hävittää yhteyden jatkuvasti. Myös musiikin kuuntelu on rasittavaa kun yhteys katkeaa(puhumattakaan jaetusta bluetoothin kautta siirretystä netistä, heti kun emolaitteesta sammuu näyttö). On tosi turhauttavaa laittaa koko paketti uusiksi, jos meinaa puhelimen vaihtaa. Muuten luurissa tuntuisi olevan speksit kunnossa. 


 


Edit LiisaMn: siirretty tähän ketjuun

Onkos tuossa OnePlus 7:ssa telephoto-linssiä? Muistelisin että OP5 oli muutama vuosi sitten sellainen. Ja mites tähän ei ole saatu kuulokeliitäntää mahtumaan, vaikka se on kuitenkin hyödyllinen "lisävarustelu" vielä nykyään?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Mitä olen halunnut tietää? Noh, kiinnostaisi 5 syytä miksi *ei* kannata hankkia OnePlus 7:aa :smileyvery-happy:

 

Mutta joo, hyvältä luurilta vaikuttaa, enkä itse ainakaan moitittavaa keksi. Teknisenä ihmisenä tietty kiinnostaisi LTE CA kombot ym. speksit, mitä harvat valmistajat ilmoittaa.

Hei. Ensinnäkin kiitos laadukkaista ja mahtavista puhelimista. Itsellä siis tällä hetkellä OnePlus 6. Se on itsellä ensimmäinen OnePlus-puhelin ja ei ole kyllä tarvinnut katua päivääkään siihen vaihtamista.  ?

 

Ja sitten kysymykseen.. 

 

Minkä takia OnePlus-puhelimissa ei ole muistikortti paikkaa? Mielessä on joku vanha juttu, että se olisi hiitampi kuin puhelimen sisäinen muisti ja olisi näinollen jätetty pois? 

Mutta eikö olisi hyvä olla kuitenkin vaikka vain varalla muistikortti, minne saisi esimerkiksi kopiot valokuvista? Toki siis onhan teidän malleissa ihan riittävästi muistia, mutta mietin vain noita varmuuskopioita.. ?

 

Ja hyvää loppukesää sinne koko porukalle! ?

Kunniamerkki +3

Millainen akunkesto puhelimessa on? 

Moikka,

Kiinnostaisi tietää, miten sormenjälkitunnistus uudessa OnePlus 7:ssä toimii? Sehän on ilmeisesti koko näytöllä, joten tuleeko siitä helposti virheellisiä näytönavauksia, jos sormi osuu vahingossa näytölle?

 

Kiitos vastauksesta!

Kuinka pitkään oneplus puhelimiin tulee androidin järjestelmäpäivitykset? Eli kuinka pitkään puhelin pysyy ns. ajantasalla?

Historiani OnePlussan kanssa on 3t, jota nyt kolmisen vuotta käyttänyt ja sen kautta tullut suureksi OnePlus faniksi. Piti ostaa jo 6t mut onneksi maltoin mieleni koska tämä 7pro on ihana ja tulee Almond- värissä joka on aivan pop! 

 

Kysymys mikä tässä 7prossa arveluttaa on kaarevan näytön kestävyys/ rikkoutumis alttius verrattuna tasaiseen. Ovatko näytönsuojat myös kaarevia reunoilta? Ja ovatko OnePlussan omat suojakuoret sen verran korotettuja reunoilta että jos puhelin näyttö edellä tipahtaa niin suojakuori ottaisi iskun vastaan? 

 

Toinen mikä kiinnostaa on headphone jack. Minkä luulette olleen syynä siitä luopumiselle? Ei fyysisesti ollut tilaa enää, liian kallis vai mikä? 

 

Siinäpä muutama, fingers crossed, jospa lykästäis niin olisin yber onnellinen?

Moro

 

Kiinnostais tietää mihin suuntaan on kehittynyt uuden one plus 7 kestävyys? Itsellä vieläkin käytössä one plus 2, ja ihmettelen kovasti, että nykypäivänä joku valmistaja on pystynyt tekemään näin kestävän kännykän. Kännykkä mutkalla ja tippunut satoja kertoja kovalle pinnalle, eikä kertaakaan näyttö mennyt rikki ja toimii edelleen. Miten mahtaa olla uuden puhelimen laita kestävyyden suhteen? 

Itse mietin, että onkohan muistikortipaikattoman puhelimen kapasiteetti riittävä minunlaiselleni ihmiselle, joka käyttää monia erilaisia sovelluksia ja kuvaa aika paljon. Moniajokin on minulle oikeastaan välttämättömyys, joten miten hyvin se toimii?

Kunniamerkki +2

OnePlus on ihan uusi tuttavuus itselle. Mitkä ovat isoimmat asiat miten se eroaa vaikka Samsungista? Mitä ovat ne OnePlussan ominaispiirteet.

Se on valitettavaa.

Vastaa