Virallinen OnePlus-keskustelu


Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! ;)


326 kommenttia

OxygenOS 10 käyttöjärjestelmäversion jakelu on alkanut vaiheittain OnePlus 6 ja OnePlus 6T -malleille :)

OxygenOS 10 perustuu Android 10 käyttöjärjestelmään.

  • System
    • Upgraded to Android 10
    • Brand new UI design
    • Enhanced location permissions for privacy
    • New customization feature in Settings allowing you to choose icon shapes to be displayed in the Quick Settings
    • General bug fixes and improvements
  • Full Screen Gestures
    • Added inward swipes from the left or right edge of the screen to go back
    • Added a bottom navigation bar to allow switching left or right for recent apps
  • Game Space
    • New Game Space feature now joins all your favorite games in one place for easier access and better gaming experience
  • Contextual Display
    • Intelligent info based on specific times, locations and events for Ambient Display (Settings – Display – Ambient Display – Contextual Display)
  • Message
    • Now possible to block spam by keywords for Message (Messages – Spam – Settings – Blocking settings)
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Korjaako tämä päivitys toimimattoman 5 GHz wifi hotspot-toiminnon?

Tällä hetkellä omassa OnePlus 6T luurissa 5 GHz wifi hotspottiin ei pysty kytkeytymään ja 2,4 GHz hotspot on melko hidas. Ja en ole ongleman kanssa yksin, googlettamalla löytyy lisää juttua...


@AsiakasY@  kirjoitti:

Korjaako tämä päivitys toimimattoman 5 GHz wifi hotspot-toiminnon?

Tällä hetkellä omassa OnePlus 6T luurissa 5 GHz wifi hotspottiin ei pysty kytkeytymään ja 2,4 GHz hotspot on melko hidas. Ja en ole ongleman kanssa yksin, googlettamalla löytyy lisää juttua...



Käyttöjärjestelmäversiolla 9.0.7 näytti 5GHz hotspot ainakin toimivan ja näkyi muille laitteille kun kollega testasi.

 

Pystytkö olemaan asiasta yhteydessä meidän tukeen, jotta voidaan selvittää tarkemmin? Puhelin, chat ja mail löytyy alla olevan sivuston alaosiosta:

https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Eikös tuo versio 9.0.7 ole melko vanha, 11 kuukautta sitten julkaistu. Itselläni pyöri monta versiota uudempi. Odottelen nyt ensin 10 päivitystä, josko kyseessä olisi softabugi. Netistä löytyy joukoittain muitakin, joilla on samaa ongelmaa...


@AsiakasY@  kirjoitti:

Eikös tuo versio 9.0.7 ole melko vanha, 11 kuukautta sitten julkaistu. Itselläni pyöri monta versiota uudempi. Odottelen nyt ensin 10 päivitystä, josko kyseessä olisi softabugi. Netistä löytyy joukoittain muitakin, joilla on samaa ongelmaa...


OxygenOS 10.3.0 päivityksen jakelu on alkanut vaiheittain OnePlus 6 ja 6T -puhelimille. Toimiiko päivityksen jälkeen?

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-10-3-0-for-the-oneplus-6-and-6t.1155517/

  • System
    • Updated system to Android 10
    • Brand new UI for Android 10
    • Fixed the automatic reboot issue
    • Added the notch area display option in the Settings (Settings - Display - Notch display - Hide the notch area)
    • Fixed the issue with lock screen appearing even after unlocking the device with the password
    • Fixed the issue with Navigation bar after upgrade
    • Fixed the Digital wellbeing option missing in the settings
    • Updated Android security patch to 2019.11
  • Fingerprint
    • Fingerprint unlock functionality improvement
    • Enhanced the fingerprint animation
  • Camera
    • Camera performance improvement
  • Wifi Connectivity
    • Fixed the issue of Wifi connection to 5Ghz networks
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +11

Päivityksen jälkeen 5GHz hotspot ei edelleenkään toimi, 2,4 GHz hotspot hidastui ja lisäksi ilmeisesti bluetooth ei toimi auton ja Spotifyn kanssa enää kunnolla. Taitaa olla parempi siirtyä omppu maailmaan, kun näiden Androidien kanssa eläminen on säätöä kokoajan. Onnisttuko palauttaminen Android 9 takaisin miten?

Tilannepäivityksenä meidän tekninen osasto on tietoinen kyseistä Hotspot-ongelmasta ja yrittää kehittää korjaavaa softaa kokoajan, valitettavasti eivät osanneet sanoa aikataulua tälle.

Halutessasi palautus Android 9 onnistuu meidän palvelukeskuksessa Helsingissä tai mm. tämän OnePlus foorumin ketjun ohjeilla 

https://forums.oneplus.com/threads/downgrade-from-android-10-to-android-9.1109961/

HUOM. puhelin kannattaa varmuuskopioida ennen toimeen ryhtymistä sillä prosessi resetoi laitteen.

Päivityksen 10.3.1 jakelu alkanut vaiheittain OnePlus 6 ja 6T laitteille. Päivitys sisältää mm. Androidin joulukuun tietoturvapäivitykset sekä korjauksia 5Ghz hotspot -ongelmiin.

 

Linkki OnePlus foorumiartikkeliin:

 

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-10-3-1-for-the-oneplus-6-and-6t.1174291/

 

Päivityksen sisältö:

 

  • System
    • Fixed the issue with a black screen appearing after unlocking the device using fingerprint
    • Fixed the issue with the animation logo while rebooting the device
    • Fixed the issue with device heating up while charging
    • Fixed the random disconnection issue with 5Ghz Hotspot
    • Improved system stability and fixed general bugs
    • Updated Android security patch to 2019.12
  • Camera
    • Optimized the image preview time in the Pro mode
    • Fixed the camera crash issue
  • Gallery
    • Fixed the issue with videos and images not displaying in Gallery



OnePlus 7T:lle on julkaistu uusi päivitys 10.0.8. Päivityksen jakaminen alkaa vaiheittain. 

 

Päivitys sisältää mm. tammikuun Android tietoturvapäivitykset, RAM-muistin optimointia sekä yleisiä vikakorjauksia.

Changelog

  • System
    • Optimized the RAM management
    • Improved black/blank screen issues with some apps
    • Added the feature to support reminders for privacy alerts
    • Improved system stability and fixed general bugs
    • Updated Android security patch to 2020.01
    • Added location, calendar, auto-track feature

 

Linkki OnePlus -foorumipostaukseen aiheesta:

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-10-0-8-for-the-oneplus-7t-10-3-1-in-india.1185592/

Koska olemme aina halunneet kehittää tuotteitamme yhdessä käyttäjiemme, yhteisömme kanssa, olemme avanneet foorumillemme IDEAS -kampanjan.

IDEAS kampanjan kautta pääset ehdottamaan helposti kehitysideoita käyttöjärjestelmäämme. Yhteisömme keskuudessa pidetyimmät ideat palkitaan ja jos ideasi menee tuotantoon asti pääset osallistumaan VIP-vieraana tulevaan tapahtumaamme.

 

Tarkemmat tiedot:

-> https://www.oneplus.com/fi/communityideas#/ 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tiedoksi, että olemme käynnistäneet uuden OnePlus 8 -sarjan odotus/valvojaiset-ketjun. Osallistu keskusteluun ja olet mukana Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden arvonnassa :)

Mitä älypuhelimen julkaisu vaatii? Käy kurkkaamassa linkistä ;)

OnePlus Nord.

Ensimmäinen jakso nähtävissä nyt IGTV:ssä kanavalta @onepluslitezthing!

 

#Newbeginnings


Hehe,

Jos 8:n ennakkotilaus meni nopsaan ohi niin Nordin eka aalto se vasta vikkelä oli 😃 Prosessi ennakkotilaukseen lähti rullaamaan samalla sekunnilla kun countdown meni nollille mutta siitä seuraava steppi olikin jo ilmoitus josta ilmeni myöhästyminen 😃 No ei voi mitään. Uutta matoa koukkuun 8. päivä.

 

 

Pääset kurkkaamaan älypuhelinjulkaisun kulissien taakse. :smileywink:
New Beginnings -dokumenttisarjan jaksot 1 & 2 katsottavissa nyt YouTubessa!

Jakso 1 

Jakso 2 

New Beginnings -dokumenttisarjan 3. jakso ulkona nyt!

 

Heippa! 

Jos et vielä huomannut, OxygenOS 11 -käyttöjärjestelmän Open Beta on julkaistu! 😁>
Saat sen testiin OnePlus 8 sarjan laitteille täältä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Olisiko tämä oikea paikka laittaa toivomuksia? Haluaisin että OnePlus tekisi joskus tulevaisuudessa tablettimarkkinoilla saman, minkä se on tehnyt puhelimissa flagship killer ja never settle -ajattelulla. Kuten aikoinaan nähtiin OnePlus Onen kanssa, viimeisintä rautaa sisältävän puhelimen sai huomattavasti halvemmalla kuin kilpailijoilla.

 

On sanottu, että OnePlus ei tule tekemään tablettia, mutta niin on sanottu myös malliston laajentamisesta muihin kuin huippumalleihin ja nyt meillä on Nord. Eli ajat muuttuvat. Voisiko tästä asiasta pistää toivomusta eteenpäin, että kenties joskus nähtäisiin OnePlus-tabletti?


@MSVain@  kirjoitti:

Moi Telia Yhteisön jengi!

 

Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.

 

Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.

 

Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.

 

Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!

 

Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.

 

  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)
  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)

 

Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.

  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30

Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019

 

Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:

https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

 

Muista seurata meitä myös Facebookissa:

https://www.facebook.com/oneplussuomi/

 

sekä Twitterissä:

https://twitter.com/OnePlus_FI

 

 

Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉>


Ostin pari viikkoa sitten OnePlus Nord puhelimen. Sen näyttö ei sammu, kun vastaa puhelimeen. Tämä aiheuttaa vikapainalluksia ja puhelu useimmiten katkeaa. Vielä puhelimen korjaukseen vai onko muuta tehtävissä?

 

Toinen kysymys. Miksi puhelin ei näy laitteissani Minun Sonera sovelluksessa? Ostettu siis Telia kaupasta.


@Siiruskat@  kirjoitti:


@MSVain@  kirjoitti:

Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉>




Ostin pari viikkoa sitten OnePlus Nord puhelimen. Sen näyttö ei sammu, kun vastaa puhelimeen. Tämä aiheuttaa vikapainalluksia ja puhelu useimmiten katkeaa. Vielä puhelimen korjaukseen vai onko muuta tehtävissä?


 


Toinen kysymys. Miksi puhelin ei näy laitteissani Minun Sonera sovelluksessa? Ostettu siis Telia kaupasta.




Osaisiko joku OnePlus asiantuntijoista @Willin @MSVain @Allode @Kuiskari vastata tuohon ensimmäiseen kysymykseen?


 


Toiseen kysymykseen, oletko ostanut laitteen rahoituksella vai kertamaksulla? Kertamaksulliset laitteet eivät näy Minun Teliassa. Rahoituksella ostetut taas pitäisi näkyä ja lisäksi rahoitukseen suosittelen Telia Pay -sovellusta, jossa voit maksaa ja seurata myös rahoituslaskuja.


@Siiruskat@  kirjoitti:


@MSVain@  kirjoitti:

Moi Telia Yhteisön jengi!


 


Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.


 


Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.


 


Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.


 


Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!


 


Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.


 



  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)

  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)


 


Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey



Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.



  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28

  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30


Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.



Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019



 


Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:


https://www.oneplus.com/fi/support?from=head


 


Muista seurata meitä myös Facebookissa:


https://www.facebook.com/oneplussuomi/


 


sekä Twitterissä:


https://twitter.com/OnePlus_FI


 


 


Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉>




Ostin pari viikkoa sitten OnePlus Nord puhelimen. Sen näyttö ei sammu, kun vastaa puhelimeen. Tämä aiheuttaa vikapainalluksia ja puhelu useimmiten katkeaa. Vielä puhelimen korjaukseen vai onko muuta tehtävissä?


 


Toinen kysymys. Miksi puhelin ei näy laitteissani Minun Sonera sovelluksessa? Ostettu siis Telia kaupasta.




Tuohon näytön sammumiseen:

Kannattaa ensin testata puhelun aikana esim kädellä toimiiko läheisyyssensori. Eli puhelun aikana käsi näytön yläreunan päälle. Jos näyttö ei sammu, niin suosittelen kokeilemaan ilman mahdollista suojakuorta (jotkin kolmannen osapuolen kuoret voivat joskus peittää sensorin ja estää sitä toimimasta).


 


Vielä ennen huoltoa voisi kokeilla tehdasasetuksien palauttamista. Tämä yleensä auttaa mikäli kyseessä on ohjelmistovika.

Moi,

On vissiin yleinen onglema OnePlus Nordilla google haun toimimattomuus. Useampi käyttäjä raportoinut ongelmasta ja itselläkin tullut vastaan monta kertaa päivässä. Onko tähän jo tiedossa korjaussarjaa tai onko tiedossa, että sellainen olisi tulossa?

Onko se normaalia että Telian VoWifi en toimii OnePlus laiteillä roaming tilassa? Testattu 6T, 7T ja 8T...

Ja toimiiko Telialla VoLTE roaming esim Virossa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +14

@GunnarG@  kirjoitti:

Onko se normaalia että Telian VoWifi en toimii OnePlus laiteillä roaming tilassa? Testattu 6T, 7T ja 8T...


Ja toimiiko Telialla VoLTE roaming esim Virossa?




Rajatusti vielä VoLTE toimii roamatessa. Syyskuun alusta alkaen on aloitettu ensin Tanskasta lisäämään tukea 4G-puheluille kun liittymä on roaming verkossa. Varmaa vastausta Viron tilanteesta ei ole nyt minulla antaa, mutta se voidaan selvittää.

Mitä VoWifi:n tulee niin sen tulisi toimia myös roaming verkossa ollessa kunhan päätelaite ja liittymän asetukset sitä tukee.

@KaPetri@  kirjoitti:

@GunnarG@  kirjoitti:

Onko se normaalia että Telian VoWifi en toimii OnePlus laiteillä roaming tilassa? Testattu 6T, 7T ja 8T...

Ja toimiiko Telialla VoLTE roaming esim Virossa?


Rajatusti vielä VoLTE toimii roamatessa. Syyskuun alusta alkaen on aloitettu ensin Tanskasta lisäämään tukea 4G-puheluille kun liittymä on roaming verkossa. Varmaa vastausta Viron tilanteesta ei ole nyt minulla antaa, mutta se voidaan selvittää.
Mitä VoWifi:n tulee niin sen tulisi toimia myös roaming verkossa ollessa kunhan päätelaite ja liittymän asetukset sitä tukee.

Vaan OnePlus puhelimella en toimii VoWifi roaming verkossa.

Tallinki laivalla Helsinkistä lähdössä Telia SIM näyttää Vowifi siihen asti kun sim siirtyy roaming verkkoon...

Samalla toisen simin Vowifi (elisaEST) toimi molemmissa verkossa - koti ja roaming...

Sama liitymä on myös P30llä käytössä ja Vowifi toimii roaming verkossa hyvin...

Vastaa