Voiko suojakuoret häiritä signaaleja? (Iphone 6+)

  • 16 December 2016
  • 1 kommentti
  • 14 katselukertaa

  • Savumerkittäjä
  • 1 kommentti

Ollaan taisteltu tässä parin viikon ajan iphone 6+ kännykän ongelman kanssa, jolle ei tuntunut mitään järkeä löytyvän. Liittymä toimii sonera verkossa, mutta hädin tuskin ylsi edes 1megaan sisääntulo ja ulosantia nyt edes mainitsematta. Kyseinen liittymä on Huoleton 100mbts liittymä teleltä. Ja asetukset käytiin läpi sekä kotona että myöskin telefinland pisteellä, mutta apua ei tuntunut löytyvän millään.

Eniten ihmetytti että perheen toinen puhelinliittymä (sonera linkistä myöskin) toimi moitteettomasti. Pk seudun kupeesta asustelu niin pitäisi siis toimia ihan hyvin. Iphonekin oli ihan pränikkä ja se aiheuttikin päävaivaa, kunnes hoksattiin ottaa kuoret pois ja kokeilla tätä uusiksi, hups vain lähti netti toimimaan ja puhelut skulaamaan.

Kysymys siis pohjustuksen jälkeen on, että onko kukaan muu törmännyt moiseen ja mistä tälläinen oikeasti voi johtua? Suojakuoret oli tilattu ebaysta, joten oma epäilys on että kyseiset kuoret jotenkin magnetisoivat ja aiheuttavat tätä kautta häirintää signaaleihin.


1 kommentti

Ajoittain tollasiin ongelmiin törmää kyllä, eli ei oo mitenkään tavatonta että ne suojakuoret sitä signaalia häiritsevät. 
Suojan materiaalit ovat tuossa suuressa osassa, itselläni oli joskus Samsungissa metalliset kuoret jotka tilasin ties mistä, ja näistä johtuen en saanut aikaiseksi minkäänlaisia yhteyksiä. 

Vastaa