Xperia Z5 Premium

  • 15 October 2016
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onko tuota mallia tulossa milloin vai tuleeko ollenkaan?


9 kommenttia

Tuolta yhdestä ketjusta löytyy tälläinen tieto eli on tulossa marraskuussa: http://klaani.sonera.fi/t5/iPhone-iPad-Android-Windows/Sony-xperia-z5-compact/m-p/110489#M808


@PasiS kirjoitti:

Tuolta yhdestä ketjusta löytyy tälläinen tieto eli on tulossa marraskuussa: http://klaani.sonera.fi/t5/iPhone-iPad-Android-Windows/Sony-xperia-z5-compact/m-p/110489#M808


Kiitti tiedosta.

Moi,

Onko tulossa muita värejä milloin, chatissa sanoivat ettei ole mitään tietoa?????

Laitetta on saatavilla ainoastaan kultaisena, eli muita värejä ei oo tulossa valikoimaan. 

No ei voi mitään, ei oikein kultainen iske.

Kultainen on upea, sellainen on tällä hetkellä käytössä.

Ja jos oikein tökkii, niin helposti on saatavilla suojakuori, joka suojaa reunat ja takakannen ja on täysin kromipeiliä.

Niinpä, mutta ei oikein kehtaa komiaa puhelinta ruveta kuorilla peittämään.
Olisinpa itsekkin päivittänyt taas uudempaan sonyyn jos olisi värit natsannut, kromi olisi kelvannut...huokaus...otetaanpa tämä sitten toisesta paikasta.

Itselläni kultainen ja kultaisilla suojakuorilla. Värillä ei muuten ole väliä, mutta tämä on paras..

KLD:n ikkunallinen suojakuori on käytössä, lisäksi 9H:n karkaistu näytönsuoja. Keskenään ei toimi, sillä puhelin ei tajua tuota suojan ikkunaa. Ei iso asia, pääasia että on suojaa.

 

Akku kestää mielestäni hyvin. Joka toinen yö olen laittanut laturiin, vaikka voisi päästä pidempäänkin. Mitään nuukailua ei käytössä ole.

Puhelin kuuluu, vaikka onkin hiukka ailahtelevainen kenttien suhteen (tai sitten verkon perus oikuttelua, koska samalla paikalla olleessaan välillä hetkeksi hävittää kaikki kentät)

Kamera on hiukan pettymys, mutta siitä on jo ihan tarpeeksi muutenkin kommentoitu joten se on varmaan kaikkien tiedossa. Kyllä sillä pärjää, mutta menee välillä valkkaamiseksi tai säätämiseksi.

Voin suositella, mutta onhan noita muitakin vaihtoehtoja olemassa.

Vastaa