Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66758
Kirjoituksia 180171

apua pikaisesti??apua pikaisesti??

Viivisentuomi
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

apua pikaisesti??

1/4

Puhelimeni (honor 7 lite) ei tunnista SD-korttia. Ei ole koskaan tunnistanut joten kaikki tiedot kertyvät puhelimeen enkä saa poistettua niitä! Mikä neuvoksi? Pitäisikö vaihtaa SD-kortti? 

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

kustaa1967
Konkari
Viestejä 604 kpl

2/4

@Viivisentuomi@  kirjoitti:

Puhelimeni (honor 7 lite) ei tunnista SD-korttia. Ei ole koskaan tunnistanut joten kaikki tiedot kertyvät puhelimeen enkä saa poistettua niitä! Mikä neuvoksi? Pitäisikö vaihtaa SD-kortti? 


Ensimmäiseksi kannattaa ottaa se SD-kortti ulos ja puhdistaa. Jos ei auta , niin sitten joko kortti on rikki tai puhelimen korttipaikka. Ei ne SD-kortit montaa euroa maksa , joten sellaisen hankkiminen ei ole iso tappio. Tuleepahan ainakin suljettua pois kortin viallisuus.

Vastaa

PasiS
Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

3/4

Jonkun Lumian jouduin aikoinaan palauttamaan tehdasasetuksille ennen kuin alkoi tunnistaa ehjän muistikortin, mutta kannattaa tosiaan ensin kokeilla toisella kortilla.

Vastaa

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 504 kpl

4/4

Hei @Viivisentuomi ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Ota SD-kortti käyttöön
 1. Kun SD-kortti on asetettu laitteeseen, saat siihen liittyvän ilmoituksen.
 2. Valitse ilmoituksessa Määritä.
 3. Valitse haluamasi tallennustilan tyyppi.
  • Siirrettävä tallennustila:
   Voit siirtää SD-kortin ja sen sisällön (kuten kuvat ja musiikin) toiseen laitteeseen. Siirrettävään tallennustilaan ei voi tallentaa sovelluksia.
  • Sisäinen tallennustila:
   Voit tallentaa SD-kortille sovelluksia ja tietoja, jotka ovat käytettävissä vain tällä laitteella. SD-kortin tiedot tyhjennetään (kortti alustetaan), jos siirrät kortin toiseen laitteeseen. Kun SD-kortin tiedot on tyhjennetty, voit käyttää sitä toisessa laitteessa.
 4. Määritä SD-kortti noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
 5. Kun olet valmis, valitse Valmis.

Kokeile myös asetukset - muisti - tallennustila - valitse oletusasetuksiin sd-kortti. Jotkut puhelimet vaativat muistikortin alustamisen toimiakseen oikein.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.