Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66638
Kirjoituksia 180002

honor view 20/ samsung a 70honor view 20/ samsung a 70

veikke
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

honor view 20/ samsung a 70

1/5

terve  voisitteko sano kun olen harkinut uuden puhelimen hankintaan.  Onko tämä honor view 20  minkäiläinen puhelin yleislmeiltään esim kamera puhelimen ulkonäky,prossu , sekä onko tässä honor 20 view mallissa haittoja kuinka paljon sekä minkälaiset ovat hyvät puolet. Kumpiko kannattaa hommata honor 20 view mallista se perus malli vai se kalliimpi malli. voisitte kertoa tästä puhelimesta jotain kun itselläni ei ole ollut laisinkaan koko honor puhelinta.  Olen myös ajattelut samsung 70 a mallia puhelinta onko tässä kuinka paljon haittoja sekä hyviä puolia.Minkälaiset ovat kamerat. prossut sun muut ominaisuudet tässä samsung a 70 mallissa. voisitte vähän kertoa kerttoa teidän mielipiteet näistä kahdesta puhellimesta sekä myös voisitte sanoa että kummassa riittää enenmmän mustia honor view 20  vai samsung a 70.

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 518 kpl

2/5

Nopeaa yhteenvetoa:

 

  • A 70 on tällä hetkellä Sampan keskiluokan puhelinten ykkönen. Tulevaisuudessa on ehkä tulossa vielä kovempi laite ulos, joka asennoituu A70 ja S10e väliin
  • A 70 erikoisuus on kääntyvä takakamera sefie-toimintoa varten.
  • Enemmän liikkuvia osia - mekaaninen kestävyys? Naarmuuntumisen kestävyys? - hiekanjyvä voi taskussa aina päästä kuorien väliin, naarmuuntuminen?
  • A 70 on melko uusi järjestelmäpiiri, mutta keskiluokan laitteisiin tarkoitettu, tehossa jää Huawein Kirin 980 -piirille, joka on alun perin huippumalleihin tarkoitettu

 

  • Ulospäin merkittävin ero tulee näytöstä. A70 käyttää Sampan sAMOLED -tekniikkaa, kun View 20 taas IPS-LCD -tekniikkaa. Kummasta sitten pitää enemmän? sAMOLED tunnetusti tarjoaa kontrastikkaampaa kuvaa. Paras noi on itse käydä tutkimassa ja toteamassa.

 

En tarkallaan ymmärrä, mitä tarkoitat tuolla muistin riittävyydellä. Melkein voisi sanoa, että jos puhelimessa on yli 4Gb RAM-muistia, niin eipä sitä kovin saa hyytymään. Kai raskaita pelejä pelatessa 6Gb on kiva olla, mutta Android itsessään on tehty niin, että se koko ajan jakaa muistia sovelluksille siten, että pienemmälläkin määrällä pärjää melko hyvin. Jos taas tallennustilaa tarkoitat, niin erona noissa on se, että A70 saa muistikortin mutta Honor View 20 sitä ei saa. Jos et täyspäiväisesti kuvaa 4k -videoita, niin enpä keksi kovin nopeasti tapoja, jolla 128GB muisti täyttyisi. Toki pelit vievät jonkin verran tilaa, mutta eivät mobiilipelit vielä niin isoja ole kuin PC:llä (useita kymmeniä gigatavuja).

 

Erona on myös se, että Honor View 20 kerrotaan tukevan laajemmin 4G LTE -verkkojen ominaisuuksia kuin Samsung A70:n. Tämä tarkoittaa sitä, että keskimääräisesti nopeammat yhteydet 4G LTE -verkossa on saavutettavissa Honorilla, jos nopeaa mobiilidataa arvostat.

 

 

Vastaa

SannaMKoo
Moderaattori
Viestejä 561 kpl

3/5

@Purnipsi olikin jo listannut hyviä nostoja puhelimista! Helpottiko jo @veikke päätöksentekoa? Hymiö Onnellinen

 

Meillähän oli tuo A70 -malli tovi sitten arvonnassa, ja mm. puhelimen voittaneilta saimme hyvät testiraportit lähemmin tutustuttavaksi. Olithan jo tuon ketjun huomannut? Hymiö Onnellinen

 

Honor View 20 -puhelimesta ei vastaavia testiraportteja löydy, mutta esittelyteksti toki tehty siitäkin!

Vastaa
0 tykkäystä

veikke
Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

4/5

kyllähän se vähän helpotti päätöksen tekoa. miten kun honori view 20 android  sovellus olisi päättymässä niin onko tässtä mitään tietoa kenellekään. 

Vastaa
0 tykkäystä

Purnipsi
Velho
Velho
Viestejä 2 518 kpl

5/5

@veikke  kirjoitti:

kyllähän se vähän helpotti päätöksen tekoa. miten kun honori view 20 android  sovellus olisi päättymässä niin onko tässtä mitään tietoa kenellekään. 


Kuten monessa mediassa on kirjoitettu, niin jo myynnissä olevien laitteiden osalta ei pitäisi käyttäjille koitua suurempia harmeja. Googlen palvelut pitäisivät jatkaa toimintaansa. Toki varmaksi ei voi sanoa, mitä USA:n presidentti Donald Trump neuvonantajineen päättää kauppasodassa Kiinaa vastaan.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.