huawei ei yhdistä harman kardon kaiuttimiin bluetoothilla

  • 16 November 2019
  • 6 kommenttia
  • 186 katselukertaa

Kunniamerkki +3

huawei ei yhdistä harman kardon kaiuttimiin bluetoothilla


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Heippa ja tervetuloa Yhteisöön @Sossota!


 


Ota Bluetooth-paritustila käyttöön painamalla Bluetooth-painiketta yli 4 sekuntia laitteessa, jolloin merkkivalon pitäisi alkaa vilkkua. Avaa puhelimesi bluetoothin asetusvalikko ja valitse listalta kaiutin. Pääsetkö näillä vinkeillä eteenpäin? Kaikilla laitevalmistajalla on käyttöohje mukana, josta voi kurkata myös vinkkejä mahdollisissa ongelmatilanteissa :)


 


Lähde: https://fi.harmankardon.com/

Kunniamerkki +3

Ei löydä huawei laitetta edelleenkään harman kardon

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Oletko kokeillut palauttaa tehdasasetuksille kaiutinta?


 


Lisäksi kannattaa varmistaa, että voiko sen yhdistää/parittaa jonkun muun laitteen kanssa? Siinä tapauksessa voi rajata vian Huawein puhelimeen. 

Kunniamerkki +3

Ei se löydä hk kaiutinta ja kolmen asiakkaan puhelimet eivät löytäneet sitä. Iphone  6smuutaman päivän kuluttua löysi itsestään.  XR sen sijaan löysi heti!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Sossota !


 


 Näin korjaat Android-laitteen ja Bluetooth-laitteen pariutumisen ongelmat.

 

Ensimmäisenä muutama itsestäänselvää juttua jotka kannattaa kokeilla ensin:



  1. Varmista että Bluetooth on päällä.

  2. Varmista että Bluetooth on parituksen ajan löydettävissä.

  3. Uudelleenkäynnistä Bluetooth-laite

  4. Uudelleenkäynnistä älypuhelin.


Jos nämä eivät toimineet, on aika nollata puhelimen verkkoasetukset. Tämä nollaa niin Bluetooth-paritukset, kun langattomat wlan-verkotkin.

Tyypillisessä Android-laitteessa avaa ensin Asetukset (Settings). Etsi sieltä laitteen palautus tehdasasetuksille, yleensä Varmuuskopioi ja palauta (Backup & Reset). Tämä asetus on joissain laitteissa piilotettu Tietoja puhelimesta (About phone) alle. Valitse täältä Palauta verkkoasetukset (Network settings reset).

Kun tämä on tehty, kokeile Bluetooth-laitteen paritusta uudelleen. Jos ei toimi, radikaalimpana ratkaisuna voi kokeilla myös seuraavia:



  1. Palauta Bluetooth-laite tehdasasetuksille. Joissain BT-laitteissa on oma nollaustoimintonsa, selvitä miten se tehdään ja tee se.

  2. Palauta koko puhelin tehdasasetuksille. Pahasti solmussa oleva puhelin ei välttämättä pariudu minkään kanssa. Jos puhelimesi muutenkin oikuttelee, tätä kannattaa kokeilla.


Toivottavasti näillä onnistuu.

Kunniamerkki +3

Kun sain uuden harman kardon kaiuttimen, sen se huawei löysi. Että tämöisiä kummituksia. Ei edelleenkään toinen laite löydy! kaksi päivää uudempi siis löysi!

Vastaa