Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63871
Kirjoituksia 173946

iPad:in magneettinen telineHighlighted

iPad:in magneettinen teline

Kommentaattori
Viestejä 23 kpl

iPad:in magneettinen teline

1/2

Ostin uuden iPadin ja olen siihen tosi tyytyväinen, ostin sille myös pysty telineen joka kiinnittyy Padiin magneettisesti alareunasta. Tämä teline on kyllä täysi susi, magneettinen kiinitys on epävarma ei pidä ja iPad kaatuu varoittamatta yks kaks selälleen tai irtoaa magneetista vaikka kuin huolellisesti sen kiinnittää? Pädi on meinannut monta kertaa livetä käsistä lattialle kun sitä nostaa ja magneettinen kiinnitys tai tuki on takaa pettänyt. Kaunkohan Pädi kestää vahingoittumatta noita selälleen kaatumisia ja jos vielä hyvin huonosti käy niin laite voi livetä myös lattialle?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/2

Voisitko laittaa linkin millainen teline on kyseessä? Yleensä magneettitelineitä ei ole tarkoitettu laitteen nostamiseen, vaan laite pitäisi nostaa ottamalla kiinni jostain kohtaa laitetta itseään. Pystyssä niiden kyllä pitäisi pysyä magneettisillakin telineillä, ainakin oma ipad pysyy hienosti pystyssä Applen oman Smart Coverin kanssa kun sen taittelee kolmion malliin padin taakse nojatueksi. Nostamista sekään ei kestä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.