iPhone 5S ei hae päivityksiä

  • 15 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Ongelma koskee ohjelmistopäivityksiä sekä AppStoren päivityksiä. Puhelin ei suostu hakemaan mitään. Kaikki konstit, mitä netistä löytyy on kokeiltu, että päivitykset lähtisivät lataamaan. Puhelimessa on tilaa jne. Ideoita kenelläkään, mistä ihmeestä voisi johtua? Viime viikosta asti ollut tuollainen. Kun painaa päivitä nappulaa AppStoressa muutaman sekunnin pyörittää, jonka jälkeen pysähtyy, eikä lataa mitään.


4 kommenttia

Oletko kokeillut wlanilla ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Pillow ja tervetuloa Klaaniin!


 


Jos kokeilit jo tämänkin, niin tämän linkin alaosasta löytyy vielä kohta Ota yhteyttä Apple -tukeen : https://support.apple.com/fi-fi/HT201263

kiisseli67 antoi erittäin hyvän ohjeen iPhone:si päivitykseen. Kannattaa yrittää, mutta mikäli haluat ladata päivitykset ilman johtoa niin yhdistä laitteesi WLAN:iin. iPhone:n käyttöjärjestelmässä kuten muissakin Apple:n laitteissa joissa on iOS käyttöjärjestelmä rajoittaa yli 100megatavun tiedoston lataamisen mobiiliverkkoa käyttäen.

Suosittelen kokeilemaan internet asetuksien nollaamista. Tuon pitäisi auttaa, joskus nimittäin törmännyt kyseiseen ongelmaan ja ei ladannut sovelluspäivityksen/puhelimen omat päivityksen. 

 

Mene Asetukset - Yleiset - Nollaa - Nollaa verkkoasetukset, tämän jälkeen puhelin kannattaa käynnistää uudelleen.

Vastaa