iPhonen tuki


Hei!

 

Kyllä on teknisen tuen (neuvojen saaminen ja ongelmasta ilmoittaminen) saaminen tehty vaikeaksi iPhonen kohdalla. Tarvitsisin tukea laitteen erään toiminnon mahdollisen bugin kanssa, kyseessä siis ei huoltoa vaativa asia.

 

Applen tuki ei anna ottaa sinne yhteyttä, koska laite on liian vanha (oliko se raja nyt vuosi vai mitä) ja laite operaattorilta ostettu. Kehoittaa ottamaan yhteyttä operaattoriin, mutta ei Soneran sivuiltakaan tunnu löytyvän ainakaan maksutonta tukivaihtoehtoa tällaiseen ongelmaan. Joskus aiemman iPhonen ongelmassa otin yhteyttä Applen kehoituksesta Soneraan, jolloin Sonera käski taas ottamaan yhteyttä Appleen.

 

Kuinka laitteeseen liittyen saa tukea?


3 kommenttia

Moikka @Peikko68 ja tervetuloa Klaaniin! Kyse lienee tästä ongelmasta, jonka aloitit toiseen ketjuun

Löytyikö @kiisseli67 vinkeistä apua ? :) 
Näin operaattorin toimesta meillä ei ole tarjota varsinaista laitetukea, mutta esimerkiksi Helpson neuvoo ja opastaa laitteiden käytön kanssa. 

Kunniamerkki +14

@Peikko68 kirjoitti:


Kuinka laitteeseen liittyen saa tukea?




Jos ongelma liittyy laitteeseen itseensä, on oikea osoite silloin Apple. Tuotteiden toimivuus ja niissä olevat mahdolliset bugit ovat laitevalmistajan vastuulle kuuluvia juttuja, joihin varmaankin ottavat kantaa myös tukikauden päätyttyä. Applen yhteystiedot löydät täältä. Applehan ei tarjoa veloituksestonta tuotetukea laitteilleen kuin 90 päivän ajan ostamisesta.


 


Mikäli taas ongelma liittyy puhelinliittymääsi, on asia Soneralle kuuluva. Samaten jos kyseessä on vikaantunut laite joka tulisi toimittaa huoltoon voit ottaa yhteyttä myyjäliikkeeseen.

Hei!

 

Ongelma on siis tullut puhelimen käyttöjärjestelmän päivityksessä , ei itse puhelimessa. Siksi tuntuu käsittämättömältä, ettei sieltä saa maksutonta tukea. Tukivaihtoehdoista "klikkailemalla" päätyy aina tilanteeseen jossa kehoitetaan ottamaan yhteyttä operaattoriin.

Kuitenkin puhelinhan on lähes pakko päivittää, lataakin päivitykset automaattisesti, joten kyllä asiaan pitäisi myös tukea saada.

 

Vastaa