virhekoodi Virhekoodi 800704CF Lumia 635

  • 24 January 2017
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Kunniamerkki +3

Lumia 635S puhelin lähettää saman tekstiviestin usein kahteen kertaan. Kun yritin poistaa SD kortilla olevia valokuvia, niin ne jäivät  kyllä kortille , mutta harmaana ruutuna.

Jos lähetän tällaisen harmaan kuvan vaikka sähköpostissa , niin tulee kyllä kuvana perille.

Olen sammuttanut puhelimen ja ottanut Sim.kortin ja akun ja SD-kortin irti, mutta eipä ole hyötyä.

Kun avaan puhelimen tulee teksti; Tarkista SD-kortti ja korjaa virheet. Kun haluan, että puhelin tarkistaa ja korjaa SD-kortin virheet, niin vika ei korjaannu.

Onko olemassa selkeää suomenkielistä ohjetta, vai heitänkö puhelimen ongelmajätteisiin?

 

Virhekoodi 800704CF Lumia 635


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Osaisivatkohan muut Klaanilaiset sinua jeesata?  Googlettelin nimittäin tuota virhekoodia ja tuntuu että se tulee aika monenlaisesta "errorista" tuo sama koodi. Joku saa koodin kun yrittää luoda Microsoft tiliä, toinen yrittäessään sykronisoida Outlook kalenteria jne. Jokin yleismaallinen virhekoodi ilmeisesti. Toki normaalia resetoimista kannattaa kokeilla - virtanappi ja volume alas namiskat yhtä aikaa pohjaan 10-15 sekunnin ajaksi. Puhelin sammuu automaattisesti ja käynnistyy sitten uudestaan. En osaa nyt sanoa onko tuosta apua mutta aina kannattaa kokeilla!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Resupelle!


 


Jos ei mikään enää auta niin voisit palauttaa puhelimen oletusasetukset  jolloin se palaa siihen tilaan mitä se oli vasta hankittuna. Sitä ennen kannattaa ottaa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoista.


Microsoftin ohje : https://support.microsoft.com/fi-fi/help/10768/windows-10-mobile-reset-my-phone

Vastaa