Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65950
Kirjoituksia 178574

yhteystietojen siirto...yhteystietojen siirto...

Vakiokalustoa
Viestejä 79 kpl

yhteystietojen siirto...

1/12

kertokaapas joku viisaampi, että onko jotain tapaa siirtää yhteystietoja uuteen puhelimeen. eli vanha lumia 800 uusi galaxy j5. sama sim käytössä. yritin lumiasta löytää kohtaa jolla yhteystiedot saisi sim kortille...en löytänyt. ja onko android järjestelmässä samanlaista systeemiä kuin windowsissa, eli tuo ihmiset osio, että saa esim suoraan kaikki mm. facebookin ihmiset yhteystietoihin. käytän eka kertaa androidia joten hieman pihalla olen.en jaksanut ruveta etsimään joko olisi ollut ketjua tähän aloitettu..sori. helpottais paljon, kun ei tarviis satoja numeroita ruveta paperille kirjoittelemaan.

Vastaa
0 tykkäystä
11 vastausta

Lady
Lady
Viestejä 3 472 kpl

2/12

Yksi tapa siirtää yhteystiedot : lumiassa yhteystiedot windows live tilillä, samsungissa valitse asetukset - tili - lisää tili - sähköposti ja lisää windows live tilisi, jolloin yhteystiedot pitäisi löytyä samsungista.

Vastaa

Vakiokalustoa
Viestejä 79 kpl

3/12
Jesjes tämä toimi,tuhannesti kiitokset!!!!!!!
Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

4/12

Miten saan yhteystiedot Lumiasta Android-puhelimeen, kun yhteystietoni eivät ole MS-tilillä vaan ne ovat jollain vanhalla Nokia-tilillä pilvessä. En pääse sitä kautta käsiksi yhteystietoihin mutta ovathan ne tiedot myös puhelimessani. Tietokoneeseen ( ja siitä Android-puhelimeen )ei kai saa siirrettyä yhteystietoja vaikka kuvat, musiikki yms. siirtyy.
Mikä neuvoksi?

Vastaa
0 tykkäystä

Kunniajäsen
Viestejä 4 420 kpl

5/12

Jos ne ovat puhelimessa niin voithan siirtää ne MS tilille sieltä tai vastaavalle. Siirrä Nokia tililtä Windows puhelimeen sisäiseen muistiin ja sitten synkronoi MS tai vastaavaan pilveen.

Vastaa
0 tykkäystä

Lady
Lady
Viestejä 3 472 kpl

6/12
Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

7/12

Minulla on Lumian yhteystiedoissa tileinä: Noklia-tili, Microsoft-tili ja nyt myös Google.

Miten saan ne yhteystiedot Nokia-tililtä toiselle noista muista (MS tai Google) siirrettyä, kun en pääse Nokia-tilille.

Ne yhteystiedot (=puhelinnumerot) toimivat puhelimessani.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

8/12

Kirjoitit: "Siirrä Nokia tililtä Windows puhelimeen sisäiseen muistiin".

Miten se tehdään???

Vastaa
0 tykkäystä

Konkari ☆
Viestejä 1 234 kpl

9/12

Tuo on aika haastava tapaus, kun MS lopettanut Nokia tilit 24.4.2015 ja ilmeisesti hävittänyt pilvessä olevat tietot, joten yhteystiedot vain puhelimessa. Lumiassa ei yhteystietoja saa myöskään kopioitua sim-kortille.

Sattumalta eilen tuli Fonectalta sähköpostiin mainos jostain vaihdapuhelin.fi-palvelusta, jossa pitäisi pystyä siirtämään haluamansa tiedot vanhasta puhelimesta uuteen. Mitään kokemusta palvelun toimimisesta ei ole ja hintaakin on 12,95 €.

Vastaa
0 tykkäystä

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

10/12

Hei @PasiS 

 

Kiitos vastauksestasi. MS on lopettanut Nokia-tilit keväällä ja yhteystiedot ovat vain Lumiassani. Käyn Fonectan sivuilla katsomassa tuota " vaihdapuhelin.fi-palvelua".

 

Edit ReOlivia: Korjattu tägitys

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.