zte mf831 toimivaksi Linux Minttiin

  • 27 January 2018
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Moi


Saakohan tuota tikkua asennettua Linux Minttiin jotta toimisi kunnolla? Linux ei tunnista tuota mobiililaajakaistaksi niinkuin esim. Huawein mokkulan vaan kiinteäksi yhteydeksi. Kun kone menee lepotilaan ja herätän sen niin täytyy käyttää tikku irti ennenkuin löytää yhteyden. Googlettanut olen sormet verille. Toimii kyl ihan ok esim winukassa.


Löytyiskö täältä apu?


3 kommenttia

Ootkos saanut jo tämän ratkottua? Jos kyllä, niin miten? :) 
Itsellä ei valitettavasti ole antaa tähän mitään vinkkiä, mutta olisiko muilla ? 

En ole vielä saanut.

Kunniamerkki +14

Jollain tapaa tuo liittynee virransäästö asetuksiin oletettavasti koska nimenomaan lepotilasta herääminen tuottaa ongelmia. Mitään tarkempaa ratkaisua en nyt kyllä keksi, en ole noiden tikkujen kanssa enään vuosiin pelannut. Tikkujen kanssa ennen ostoa kannattaa varmistaa netistä, että joku on sen testannut Linuxissa toimivaksi. Suositeltavin ratkaisu olisi hankkia wlan lte modeemi/reititin, jossa siis sim kortti laitteen sisällä ja yhteyden saa omille laitteille ethernetillä tai wlanilla.


 


Esimerkiksi https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/nettilaite.aspx?DeviceName=Huawei+B315+-reititin&PaymentPlan=Cash vaikka tuo ja tostahan sen saa osamaksullakin jos hinta hirvittää.

Vastaa