8/1 Laajakaista -> 4-5/0.8 nopeuksisena!

  • 7 January 2015
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Terse, tässä nyt on jo vuoden katsottu kuinka tuo surinan 8mb "teoreettinen" max yhteys vaihteluväleineen toimii, valitettavasti ei muilla palveluntarjoajilla ole koskaan ollut noin suuri vaihtelu väli tai näin *******at vaimennukset. Olen soittanut asiakaspalveluun ja kysynyt asiasta/valittanut vaimennuksista ja liittymän nopeudesta. Pätkii ja köhii varsinkin yöllä.

 

SNR Margin (dB)Line Attenuation (dB)

66.3
1931

 

Pian vaihtuu kesken sopimuskauden liittymä, vaikka väkisin.


3 kommenttia

 

Kiinteissä laajakaistoissa todelliset nopeudet ovat teleoperaattoreilla yleensä yli puolet teoreettisista maksimeista joilla niitä myydään. Internetyhteydet kaapeliverkon kautta ovat nopeudeltaan lähempänä niminopeutta. Juu on se yleistä harhaanjohtamista.

Oletko kokeillut vaikuttaako vaimennuksiin esim. modeemin tai puhelinjohdon vaihtaminen? Monesti jo pelkästään uuden modeemin vaihtaminen nostaa latausnopeuksia paremmaksi. Tottakai loppukädessä kuitenkin linjan pituus vaikuttaa loppunopeuteen ja sen tulee pysyä sopimuksessa ilmoitetun vaihteluvälin sisällä.

Laatikoita on ollut kolme kokeilussa ja jokakerta on vaihdettu uusimmat johdot jne. TW-EA510c(3), TD-W8961ND ja nyt olen hommannut TP-Linkin Archer D7, Aluksi netti kuitenkin toimi jopa 7,5megasena ensimmäisen kuukauden.

Vastaa