Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63909
Kirjoituksia 174063

Asuntoni nettiyhteys ei toimi!!!!Highlighted

Asuntoni nettiyhteys ei toimi!!!!

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Asuntoni nettiyhteys ei toimi!!!!

1/2

Enkä pääse kirjautumaan mun *******n tilille enkä saa luotuu tunnkusia edes nettipankkitunnistautumisella

 

edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 913 kpl

2/2

Hei @Keklukoo420  ja tervetuloa Yhteisöön! Kiva että löysit tiesi tänne. Muutama tarkentava kysymys tähän alkuun. Onko asuntosi nettiyhteys toiminut aiemmin? Jos on, kannattaa normaalit kotikonsit testata ensin, kuten modeemin uudelleenkäynnistys ja jos sekään ei auta niin sitten modeemin resetointi. Jos yhteys ei lähde toimimaan niin vikailmoitusta meille niin pääsemme tutkimaan tarkemmin. Yhteystiedot löytyvät tästä

Jos olet äskettäin muuttanut asuntoon eikä netti ole toiminut vielä kertaakaan niin melkeinpä suosittelen olemaan yhteydessä Asiakaspalveluumme. Voidaan sitten kurkata onko sopimus ok ja onko yhteys kytketty. Jos sinulla on meiltä muita liittymiä, pitäisi telia.fi -sivuille kirjautuminen onnistua verkkopankkitunnuksella. Jos taas tilanne on se, että sinun nimissäsi on vain tämä nettiyhteys eikä sitä jostain syystä ole vielä avattu nimellesi, ei kirjautuminen Minun Teliaankaan silloin onnistu. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.