Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65001
Kirjoituksia 176694

DSL yhteys ei päälläHighlighted

DSL yhteys ei päällä

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

DSL yhteys ei päällä

1/2

Modeemi ei suostu yhdistämään ulospäin DSL-yhteydellä, vaikka piuhat yms ovat kaikki oikein kiinni, ohessa kuva modeemin asetuksista. Myöskään häiriökartassa ei näy mitään, mikä voisi selittää asian. juttu.PNG

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 406 kpl

2/2

@Nakkikorva88  kirjoitti:

Modeemi ei suostu yhdistämään ulospäin DSL-yhteydellä, vaikka piuhat yms ovat kaikki oikein kiinni, ohessa kuva modeemin asetuksista. Myöskään häiriökartassa ei näy mitään, mikä voisi selittää asian. 


Morjesta @Nakkikorva88  ja Tervetuloa Yhteisöön!

 

Oletko kytkenyt modeemin niin, että toinen pääty on puhelinpistokkeessa ja toinen pää siinä modeemin DSL-portissa? Seuraavaksi voisi tutkia löytyykö asunnosta useampaa puhelinpistoketta ja testata modeemia myös niissä.

Mikäli sulla on käytössä oma modeemi niin kannattaa tarkistaa siitä, että se tukee varmasti ADSL/VDSL2-tekniikkaa. Jos laite on tullut meidän kautta niin silloin tuo tuki löytyy varmasti. 

Jos netti ei lähde noillakaan testeillä toimimaan niin sitten voi ottaa yhteyttä häiriöilmoituksiin. Päästään katsomaan tilannetta tarkemmin.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.