FTP-palvelin jää jumiin?

  • 5 January 2015
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
FTP-palvelimessanne on ehkä jotain kökköä. Sisäänpääsy kyllä onnistuu, mutta tiedoston lähetys ei ala, vaan softa jää odottamaan jatkoa ikuisesti. Alla esimerkki: ftp> put f:index.html index.html 200 Command PORT okay. 150 File status okay; about to open data connection. Eli tuohon kohtaan 150 sitten pysähtyy. Myös LogTemp -ohjelman FTP-siirto jää samoin jumiin.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Ehkä se ei vain toimi... tai sitten siinä liikaa kuormaa eikä kunnon kuormantasausta...

 

Kai sinä pystyt muilla ftp palvelimille ihan normaalisti siirtämään dataa?

Ehkä se ei vain toimi...

Piruako tuollaisella vastauksella kukaan mitään tekee. Ei tarvitse vastata, kun et kerran tiedä, etkä vastaa Soneran FTP-palvelimen toiminnasta.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Olet oikeassa mutta tänne ei kannata laittaa mitään... Tee Omien sivuiden kautta vikailmoitus... Täältä ei asialle oikein voi tehdä mitään.

Tarkoitatko, ettei Soneran henkilökunta lue lainkaan näitä viestejä? Että täällä vain Soneran asiakkaat rupattelevat toistensa kanssa?

 

Älä viitsi. Ennenkin täältä on tullut noihin ongelmiin apua. Kiitos, että mainitsit vikailmoituksen tekemisen. Enpä olisi itse älynnyt. ;-)

Vikailmoituksia ei kannata tehdä, jos vika on jo Soneralla tiedossa. Siksi on parempi kysyä täältä. Vasta sen jälkeen on vikailmoituksen vuoro, jos vika ei ole yleisesti tiedossa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Siis ennen täältä sai hieman paremmin... Täälä kun ei enään käsitellä oikein mitään mm... henkilötietoja ei käsitellä joten kaikki tälläiset viat jotka ovat Soneran palveluissa kannattaa laittaa Omilta sivuilta ja toki tänne kannattaa kirjoitella 😃 (Niin me muutkin tiedämme jotakin mitä tapahtuu) mutta en voi auttaa koska en näe palvelimelle oikein mitenkään. Autan toki ongelmissa jos koskee tietokoneita ja verkkolaitteita.

 

Onhan täällä toki Soneran työntekijöitä jotka auttavat perusasioiden kanssa. Mutta kun ei henkilötietoja tai muuta täälä enään käsitellä niin suoraan vikailmoitus vain.

 

Mutta tossa nyt laitoin aikaisemmin että muut FTP yhteydet toimii normaalisti? Ettei olisi muussa vikaa... Ainakin itse tiedän että todella outoja vikoja on jotka ilmestyy ja häviää... Eikä syytä paljastu. 

 

Vastaan itse itselleni, niin ei tule kiukuttelua. :-)

 

FTP-ongelma selvisi. Kyse oli yksinkertaisesti siitä, että yksi käyttämäni ohjelma oli syystä tai toisesta laittanut ftp-osionsa toimimaan aktiivimuodossa, kun olisi pitänyt olla passiivissa. Muutostyön jälkeen kaikki hoitui ok.

 

Tiedoksi sitten muille, että Soneran FTP-palvelimessa EI ole mitään vikaa ainakaan tällä hetkellä.

Vastaa