FileZilla ei toimi Soneran liittymällä

  • 4 February 2015
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Tuli vaihdettua netti Elisan liittymästä Soneran kaapelinettiin ja jostain syystä tämän myötä FileZilla FTP-ohjelma lakkasi saamasta yhteyttä mihinkään palvelimeen. Palomuurista ei käsittääkseni ole kyse, sillä yhteys ei toimi vaikka palomuurin ottaisi pois päältä.

 

Olisi erittäin tärkeää saada FTP-yhteys toimimaan, koska erinäisiä nettisivuja pitää päivitellä vähintään viikottain. Jos siis olisi vinkkiä mistä lähteä vikaa etsimään niin olisin kiitollinen!


4 kommenttia

Pystytkö kirjautumaan FTP-palvelimille jonkun toisen FTP-ohjelman avulla, vaikkapa ihan Windowsin Resurssienhallinnan/Explorerin kautta?

 

Jos käytät FileZillassa pikayhdistämistä, kokeilepa sen sijaan yhdistää palvelimelle Sivustonhallinnan kautta ja valita salaukseksi "Only use plain FTP (insecure)".

Näköjään vaati vaihdoksen SFTP protokollaan. Kiitos avusta kuitenkin!

Moi, itsellä myös käytössä FileZilla, eikä yhdisty tuolla SFTP-protokollalla, mikä olisi kyllä kiva. Ainoa yhdistämistapa on käyttää @Pekka_Koo:n kertomaa FTP-protokollaa ja salauksena "Only use plain FTP (insecure)"-valintaa. Aiemmin tuo toimi myös salausvalinnalla "Use explicit FTP over TLS if available".

Onko tähän tullut mitään uusia tietoja?

Itse sain kanssa tuolla suojaamattomalla ftp-yhteydellä tuon filezillan toimimaan. Olisko joku keksinyt muita virityksiä?

 

Vastaa