Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64432
Kirjoituksia 175236

Finnet-ryhmä investoi valokuituyhteyksiin puoli miljardia euroaHighlighted

Finnet-ryhmä investoi valokuituyhteyksiin puoli miljardia euroa

Kommentaattori
Viestejä 62 kpl

Finnet-ryhmä investoi valokuituyhteyksiin puoli miljardia euroa

1/2

Täytyy kyllä antaa rispectit Finnet ryhmälle kun ne sentään investoi valokuituun toisin kuin nämä isommat jotka vain tuputtaa vain mobiilidataa eikä niitä kiinnosta investoida kiinteeseen. Toivottavasti moni siirtyy käyttämään Finnetin valokuitua ja jättää nämä isojen operaattoreiden mobiilidata tuputukset.

 

https://www.finnet.fi/finnet-ryhma-investoi-valokuituyhteyksiin-puoli-miljardia-euroa/

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 414 kpl

2/2

Valokuitu on kieltämättä hyvä yhteys tai muutoinkin kiinteät laajakaistat. Kaikille esimerkiksi kuitua ei kuitenkaan ole saatavilla tai halua hankkia sellaista, jolloin mobiiliyhteyksiäkin tarvitaan. Toki hyvät mobiiliyhteyteydet mahdollistavat netin käytön sitten muuallakin kuin kotona. Meillä kuitenkin satsataan myös muuhun kuin pelkästään mobiilidataan eli myös kiinteisiin yhteyksiin menee kyllä paukkuja. Muutama artikkeli aiheeseen liittyen löytyy esimerkiksi Valokuitusen sekä telia.fi-sivujen kautta. Näistä ainakin toinen on hieman vanhempi, mutta antaa kuitenkin kuvaa aiheeseen liittyen. 


0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.