Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
KoskisFIN
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

HUAWEI B593 JA wps

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Pitäisi saada Epsonin WLAN printteri naitettua verkkoon. Se tukee WPS:ää. Kysymyksiä asetuksista:

 

Admin konsolissa, WPS-tila: Mitä reitittimen / asiakkaan PIN tarkoittaa? Kokeilin PBC:llä jonka jälkeen sain jollain tasolla printterille IP:n. Onko tuo PBC suositeltava valinta? 

 

Tämän jälkeen toisen läppärin yhdistäminen Wifiin ei onnistu (onnistunut aikaisemmin), vaan yhteydeksi tulee "No internet, secured). Onko näillä asioilla yhteyttä?

 

1 vastaus
HenriLie
Telialainen
Telialainen
  • 133 custom-general.kudos
  • 733 custom-general.replies
  • 65 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

WPS -yhdistämisessä joskus on tarpeen syöttää toisen laitteen ilmoittama PIN -koodi, jos sen kysely on päällä. Joissain Epsonin ohjeista mainitaan koodi 01234565, joka tulee syöttää WPS -painiketta painamisen jälkeen reitittimellä 2 minuutin sisällä. (Huom. ohje ei välttämättä koske juuri sinun Epson mallin tulostinta.)

 

PBC (Push-Button Configuration) tarkoittaa WPS -yhdistämistä, eli kahdesta laitteesta painetaan WPS-painiketta ja laitteet yhdistää toisiinsa. Jos käytössä on pelkästään tämä PBC / WPS -toiminne, eikä lainkaan salasanan avulla yhdistämistä, ei tietokone pääse yhdistämään "normaalisti" Wi-Fi verkkoon salasanalla.

 

Saisitko kuvankaappausta reitittimen hallinnasta tähän ketjuun ja kertoisitko tulostimen mallin, niin voidaan vielä tarkemmin katsoa. Reitittimen asetuksista suosittelen käyttämään oletusasetukisa Wi-Fi:n suhteen.

Tekniikasta aina mielenkiinnolla keskusteleva. Päivitän myös meidän asiakastukisivustoa osana asiantuntijatiimiämme. Kerrothan tarvittaessa palautetta sivuston ohjeista.