Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62216
Kirjoituksia 170000

HUAWEI B593 JA wpsHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-02-2020
Kirjoituksia: 4
1/2

HUAWEI B593 JA wps

Pitäisi saada Epsonin WLAN printteri naitettua verkkoon. Se tukee WPS:ää. Kysymyksiä asetuksista:

 

Admin konsolissa, WPS-tila: Mitä reitittimen / asiakkaan PIN tarkoittaa? Kokeilin PBC:llä jonka jälkeen sain jollain tasolla printterille IP:n. Onko tuo PBC suositeltava valinta? 

 

Tämän jälkeen toisen läppärin yhdistäminen Wifiin ei onnistu (onnistunut aikaisemmin), vaan yhteydeksi tulee "No internet, secured). Onko näillä asioilla yhteyttä?

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎08-04-2019
Kirjoituksia: 335
2/2

Vs: HUAWEI B593 JA wps

WPS -yhdistämisessä joskus on tarpeen syöttää toisen laitteen ilmoittama PIN -koodi, jos sen kysely on päällä. Joissain Epsonin ohjeista mainitaan koodi 01234565, joka tulee syöttää WPS -painiketta painamisen jälkeen reitittimellä 2 minuutin sisällä. (Huom. ohje ei välttämättä koske juuri sinun Epson mallin tulostinta.)

 

PBC (Push-Button Configuration) tarkoittaa WPS -yhdistämistä, eli kahdesta laitteesta painetaan WPS-painiketta ja laitteet yhdistää toisiinsa. Jos käytössä on pelkästään tämä PBC / WPS -toiminne, eikä lainkaan salasanan avulla yhdistämistä, ei tietokone pääse yhdistämään "normaalisti" Wi-Fi verkkoon salasanalla.

 

Saisitko kuvankaappausta reitittimen hallinnasta tähän ketjuun ja kertoisitko tulostimen mallin, niin voidaan vielä tarkemmin katsoa. Reitittimen asetuksista suosittelen käyttämään oletusasetukisa Wi-Fi:n suhteen.

0 tykkäystä