HUAWEI B593 JA wps

  • 20 February 2020
  • 1 kommentti
  • 53 katselukertaa

Pitäisi saada Epsonin WLAN printteri naitettua verkkoon. Se tukee WPS:ää. Kysymyksiä asetuksista:

 

Admin konsolissa, WPS-tila: Mitä reitittimen / asiakkaan PIN tarkoittaa? Kokeilin PBC:llä jonka jälkeen sain jollain tasolla printterille IP:n. Onko tuo PBC suositeltava valinta? 

 

Tämän jälkeen toisen läppärin yhdistäminen Wifiin ei onnistu (onnistunut aikaisemmin), vaan yhteydeksi tulee "No internet, secured). Onko näillä asioilla yhteyttä?

 


1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

WPS -yhdistämisessä joskus on tarpeen syöttää toisen laitteen ilmoittama PIN -koodi, jos sen kysely on päällä. Joissain Epsonin ohjeista mainitaan koodi 01234565, joka tulee syöttää WPS -painiketta painamisen jälkeen reitittimellä 2 minuutin sisällä. (Huom. ohje ei välttämättä koske juuri sinun Epson mallin tulostinta.)

 

PBC (Push-Button Configuration) tarkoittaa WPS -yhdistämistä, eli kahdesta laitteesta painetaan WPS-painiketta ja laitteet yhdistää toisiinsa. Jos käytössä on pelkästään tämä PBC / WPS -toiminne, eikä lainkaan salasanan avulla yhdistämistä, ei tietokone pääse yhdistämään "normaalisti" Wi-Fi verkkoon salasanalla.

 

Saisitko kuvankaappausta reitittimen hallinnasta tähän ketjuun ja kertoisitko tulostimen mallin, niin voidaan vielä tarkemmin katsoa. Reitittimen asetuksista suosittelen käyttämään oletusasetukisa Wi-Fi:n suhteen.

Vastaa