Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64243
Kirjoituksia 174744

HUAWEI B593 JA wpsHighlighted

HUAWEI B593 JA wps

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

HUAWEI B593 JA wps

1/2

Pitäisi saada Epsonin WLAN printteri naitettua verkkoon. Se tukee WPS:ää. Kysymyksiä asetuksista:

 

Admin konsolissa, WPS-tila: Mitä reitittimen / asiakkaan PIN tarkoittaa? Kokeilin PBC:llä jonka jälkeen sain jollain tasolla printterille IP:n. Onko tuo PBC suositeltava valinta? 

 

Tämän jälkeen toisen läppärin yhdistäminen Wifiin ei onnistu (onnistunut aikaisemmin), vaan yhteydeksi tulee "No internet, secured). Onko näillä asioilla yhteyttä?

 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 438 kpl

2/2

WPS -yhdistämisessä joskus on tarpeen syöttää toisen laitteen ilmoittama PIN -koodi, jos sen kysely on päällä. Joissain Epsonin ohjeista mainitaan koodi 01234565, joka tulee syöttää WPS -painiketta painamisen jälkeen reitittimellä 2 minuutin sisällä. (Huom. ohje ei välttämättä koske juuri sinun Epson mallin tulostinta.)

 

PBC (Push-Button Configuration) tarkoittaa WPS -yhdistämistä, eli kahdesta laitteesta painetaan WPS-painiketta ja laitteet yhdistää toisiinsa. Jos käytössä on pelkästään tämä PBC / WPS -toiminne, eikä lainkaan salasanan avulla yhdistämistä, ei tietokone pääse yhdistämään "normaalisti" Wi-Fi verkkoon salasanalla.

 

Saisitko kuvankaappausta reitittimen hallinnasta tähän ketjuun ja kertoisitko tulostimen mallin, niin voidaan vielä tarkemmin katsoa. Reitittimen asetuksista suosittelen käyttämään oletusasetukisa Wi-Fi:n suhteen.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.