Huawei B593s ja toistin


Kaveri asuu omakotitalossa ja keittiön seinä vaimentaa Wlan signaalia niin paljon, että on ongelmia nettiyhteyden kanssa. Talon muut koneet toimii moitteetta muissa huoneissa.

 

Toimiiko tämä toistin kyseisen laitteen kanssa?

 

http://www.huuto.net/kohteet/wlan-toistin-3-mode-uusisispk/366786155


10 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Langattomat toistimet eivät ole hyviä siksi että puolittavat langattoman verkon nopeuden. Suosittelen erillisen langattoman tukiaseman hankkimista. 


 


Tehokkaammat langattomat reitittimet kantavat pidemmälle ja voit sijoittaa toisen eri puolelle asuntoa. 


 


Suosittelen ehdottomasti kaapelointia jos on mahdollista ja sen jälkeen langatonta ratkaisua.

No millanen vempele sitten pitäisi hankia ja mistä?

 

Kaveri teki toistimen vanhasta ADSL-modeemista.

 

Onko tietoa, mikä malli soveltuisi tähän?

 

Ylimääräsenä on ZyXEL P-660HN-T1A V2 , mutta siitä en repeater toimintoa löytänyt.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Kaapelilla tota Zyxeliä voi käyttää, tavalline Ethernet cat5/5e/6 kaapelilla...


 


Zyxelistä DHCP palvelu pois päältä niin ei aiheuta IP-osoite ristiriitoja. ja Kaapelilla Huawei ja Zyxel keskenään. Tulee siltaava kytkin tosta Zyxelistä ja langaton verkko.

Ei lisätietoa aiheeseen ensi innostuksesta huolimatta ;)

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Sehän on WLAN toistin jos se jakaa edelleen mainittua WLAN verkkoa. Ei se sitä muuta... 


 


Jos luet sitä kuvaa tarkaalleen niin lukee kuvassakin WIFI Repeater... No WLAN AP... Station modet sitten erikseen jos on... Tuotteen myyntiotsikko on


"WLAN toistin 3-Mode *UUSI,SIS.PK* (19 kpl)" 


 


Hinta tossa ainakin halpa toimii tai ei... 300Mbps -> Käytännössä siis 2.4Ghz taajuudella paljon matalampi... ja kun Huaweista vetää yli niin ei se 300Mbps tule ikinä. Mutta varmaan riittää se kotikäytäjälle että yltää LTE verkon nopeuksiin. 


 


Ehdottomasti en suosittele langatonta verkkoa sillä se ei ole ollenkaan luetettava. @merinen kyllä minä linkit aina luen läpi... Niissä aina tärkeää tietoa... Ei kukaan yleensä turhaan niitä laittele.

olkitu  olet harvinaisen oikeassa ja itse poistinkin aiheettoman viestini. Eli menin itse halpaan ensimmäistä kuvaa katsoessani ja luullessani laitetta sähköverkon kautta dataa siirtäväksi ja sitten ethernetin sekä wlanin kautta uudelleen jakavaksi... Siis itsellä olevaksi Zyxelin laitepariksi.. ..

Pahoittelut siis sinulle ja alkuperäiselle kysyjälle.

 

Kyllähän ethernet ja muuta langalliset aina luotettavampia ovat.. Nykyajan laiskuus ja piuhoista pois pyrkiminen vetää langattomiin virityksiin.

Itsellä tuo Huawei reititin on jakanut moitteetta ja ethernetin veroisesti yhteyttä tuon Soneran 4G n koko skaalalla aina 40megaan saakka. Paitsi jotkut sähkölaitteet kuten astianpesukone, vie tuon wlanin toimivuuden aika heikoksi...

Näillä mennään siis..

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@merinen juuri näin... Langattomien tekniikoiden kanssa on tullut tapeltua tarpeeksi moneessakin paikassa jossa on puutteellinen kaapelointi. Suosittelen ainakin remonttien yhteydessä vetämään kunnon tietoliikennekaapelit seinän sisälle. Muuten tulee ongelmia myöhemmin. 


 


Langaton verkko on totta kai hyvä olla lisänä, saahan siihen tabletit ja kännyt yhdistettyä... Ja kiva kun voi siirrellä helposti.

Ostin tuon ASUS reitittimen, kun sain halvalla Huuto.netistä ja on ihan uusikin.

 

Kaveri asuu Aurassa, joten en ole vielä saanut testattua. Kotona testasin ja aika helppo asentaa.

 

Kaapeleita on hankala vetää pitkin seinän vierustaa ja en siihen kyllä ryhdy. On ovia ja kynnyksiä välissä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Minkä mallinen Asus kyseessä? Kyllä Asus on aika helppo asentaa, itselläni on se RT-N56U malli, joka kyllä vanhempi malli mutta toiminut loistavasti. 

Asus RT-N12

Vastaa