Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Stiina74
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Huawei B715-23c Elisan asetukset

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Otin telian nettiyhteyden ja käytössä elisalta reititin joka on Elisan yhteyksillä? Voiko niitä muuttaa millään vaan pitääkö palata Elisan asiakkaaksi? Onko jollain antaa vihjettä. Uutta en osta, kun ei ole puolta vuotta vanhempi laite 😁 

1 vastaus
irritus
Konkari
  • 552 custom-general.kudos
  • 978 custom-general.replies
  • 83 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Elisa B715 toimii myös Telian Yhteys-liittymillä.

 

Mikäli uudessa sim-kortissasi lukee nopin, sinun tarvitsee ainoastaan vaihtaa sim-kortti reitittimeesi.

 

Jos sim-korttisi vaatii pin-koodin, joudut kirjautumaan Elisa B715 hallintaan syöttääksesi pin-koodin. Ole huolellinen ja pyri saamaan asia kuntoon heti ensimmäisellä kerralla. Virtojen sammuttelu reitittimestä ennen kuin pin-koodi on korjattu reitittimen hallintaan saa sim-kortin menemään lukkoon. Lukkiintuneen kortin avaamiseen tarvitaan PUK-avain. Lisäksi, jos reitittimen hallinta ei tue PUK-avaimen syöttöä, sim-kortin joutuu siirtämään avaamisen ajaksi puhelimeen.

 

Mikäli olet käyttänyt aikaisemmin Elisalla julkinen ip-osoite lisäpalvelua, tilaa Telialta vastaava Yhteyspiste-lisäpalvelu sekä vaihda reitittimesi APN-asetukseksi opengate. Aikaisemmin tämän palvelun pystyi tilaamaan ainoastaan asiakaspalvelusta, mutta nykyään se näyttäisi olevan tarjolla myös Omilla Sivuilla.

 

Jos et ole käyttänyt julkinen ip-osoite lisäpalvelua, Yhteyspistettä ei tarvitse tilata eikä APN:ää vaihtaa. Tällöin oikea asetus on internet, mikä pitäisi olla Elisa B715:ssä oletuksena.

 

Huomioi, että sim-kortin vaihdosta huolimatta reitittimesi on ja pysyy Elisa B715:nä. Jos tarvitset ohjeita laitteen käyttöön, katso Elisa B715 ohjeet.