peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hybrid laajakaista Wifi pätkii välilläUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/5

Hybrid laajakaista Wifi pätkii välillä

Hei kaikki. Onko muilla ollut ongelmia hommattuaan hybridilaajakaistan jälkeen käyttää laitteita WiFi- yhteydellä? Läppäri pätkii vähän väliä verkkoyhteyttä. Voihan olla että tämä läppäri on niin vanha että johtuu siitä, mutta koskaan kun ei tiedä. Ennen uutta hybridireititintä ei kyllä ollut ongelmia minkäänlaisia WiFi yhteyksissä.

0 tykkäystä
4 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 49
2/5

Vs: Hybrid laajakaista Wifi pätkii välillä

Morjesta @N1psul11n1 ja Tervetuloa Yhteisöön. Itse käytän Hybridiä enkä ole tällaista huomannut omissa laitteissa. Siinä voisi melkein kokeilla jotakin toista laitetta. Jos se toimii kuten pitääkin niin tiedetään heti häiriön jäävän siihen läppäriin. Toivottavasti läppäri ois kuitenkin ehjä. Suosittelen vielä kokeilemaan sen reitittimen resetointia jos et ole vielä sitä tehnyt?

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 13
3/5

Vs: Hybrid laajakaista Wifi pätkii välillä

Mulla on tuntumä että tässä hybridimodeemissa on heikompi wifi kuin vanhassa (Thomson?). Ainakin palkin verran tipahtanut wifi signaalin taso ja nopeus noin puoleen parin huoneen päässä. Powerline adapteria olen googlaillut avuksi, tai wifi extenderiä.

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-08-2015
Kirjoituksia: 11
4/5

Vs: Hybrid laajakaista Wifi pätkii välillä

Olen huomannut saman sekä puhelimen ja tabletin kanssa vaikka matka todella lyhyt (5m)pätkäsee poikki ihan pieneksi hetkeksi ja Cromecast Ultra herjaa yhteys ongelmaa välillä.Edell tais olla Thomson tgv ei ongelmaa ollut

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-11-2018
Kirjoituksia: 2
5/5

Vs: Hybrid laajakaista Wifi pätkii välillä

Heippa rallaa. Kun julkaisin tämän viestin niin sen jälkeen ei ole ollut pätkimistä ollenkaan Hymiö Yllättynyt En tiedä mistä johtui. Joten ei enää mitään hätää Hymiö Onnellinen