Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64232
Kirjoituksia 174728

Hybridi laajakaista yhteys pätkäiseeHybridi laajakaista yhteys pätkäisee

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Hybridi laajakaista yhteys pätkäisee

1/3

Hei, en löytänyt tähän liittyen aihetta, eli kun mulla on nyt myös tuo dsl ei ole toiminut ollenkaan, mutta kuitenkin 4g toimii ihan ok välillä.

 

Noh kun menen esimerkiksi Skrill, Nvidian tai runewikin sivustoille, yhteys pätkäisee välittömästi ja joutuu käynnistämään reitittimen uudelleen. Mistäköhän tämä voisi johtua?

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 416 kpl

2/3

Tervetuloa Yhteisöön @Elyseen600 ja kiva että löysit paikalla Hymiö Onnellinen

 

Joko tuo hybridin kiinteän osuuden kytkentä on ilmoituksen mukaan tehty vai vasta tulossa?

 

Onko tuossa mitään säännön mukaisuutta että aina kun menet noille sivuille niin yhteys katkeaa vai välillä?

 

Se reititin ei ole vielä saanut ohjelmistopäivityksiä verkosta koska laitteen hallintayhteys toimii ainoastaan kiinteää laajakaistaa pitkin. Kun kiinteä on kytketty niin laite saa päivityksen automaattisesti.

4G:n pätkimistä on myös esiintynyt tällä "esisoftalla" joka on sitten lakannut kun laite on päässyt itsensä päivittämään.

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Kyllä se joka kerta pätkäisee yhteyden kun menen skrill, nvidian, runewikin tms sivuille, myös reddit pätkäisee yhteyden. Kokeilen tuota kun saan dsl yhteyden kuntoon, sitten uskon, että asiat selviää kun saan päivitykset. Kiitoksia avusta 🙂

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.