Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63912
Kirjoituksia 174065

Hybridilaajakaista modeemin logit ei toimi ja pätkiiHighlighted

Hybridilaajakaista modeemin logit ei toimi ja pätkii

Uusi keskustelija
Viestejä 15 kpl

Hybridilaajakaista modeemin logit ei toimi ja pätkii

1/2

Pientä huolta ja murhetta. Muksut pelaa jonkin verran (tolkuttomastai....) verkkopelejä ja pelaamista haittaa yhteyksien säännöllinen katkeaminen. Verkko pätkii välillä 10 min välein ja välillä saattaa olla pari päivää ilman pätkimistä. Televisiota katsoessa se ei juurikaan haittaa. Molemmat koneet ovat lanilla kiinni. Läppärillä en ole huomannut pätkintaa silloin kun kone on kiinni langattomassaverkossa. Olen koittanut katsoa modeemin logista onko ollut pätkintää vaan kappas kun logiin ei pääse. Kun klikkaa modeemin käyttöliittymässä logs se miettii ari sekuntia ja avaa resetointi sivun. Onko muilla tällaista haastetta? Purkkia on buutattu usein mutta ei ole ollut vaikutusta.  image.png

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 384 kpl

2/2

Hei @Ainasoja_ Minultakin löytyy sama hybridireititin ja lokeja ei tosiaan ole tuolta nähtävissä. Laitoimme nyt selvitystä onko kyseessä softan ominaisuus vai vika joka saadaan korjattua tulevassa firmispäivityksessä.

 

Suosittelen tekemään yhteyden tilanteesta häiriöilmoituksen, pääsemme siten dsl yhteyden toimivuutta etänä tarkastelemaan ja säätämään.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.