Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62316
Kirjoituksia 170276

Hybridilaajakaistan 4G-kuuluvuusHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2015
Kirjoituksia: 48
1/2

Hybridilaajakaistan 4G-kuuluvuus

neuvoisin hybridi liittymän hankkimista harkitsevan ottamaan ensin selville asuinpaikkansa 4g signaalin laadun ja suunnan(ja olisi suotavaa telian myyntipuolen ottavan asian esille kun joku ostamassa hybridiliittymää)koska hybridistä ei saa mitään hyötyä jos signaali heikko tai esteitä reitillä,meillä keravalla hybridi jossa 4g puoli aivan hyödytön ja nettinopeus samalla tasolla kuin adsl liittymällä,signaalitasoa ei saa täydeksi kuin lisäantennilla katolle.sen verran kalliita ovat etten vielä ole raaskinu ostaa mut joku pvä...

ei tullut mieleenkään hankintavaiheessa että keravalla voi olla näin huono 4g signaali,puhelimessakin normaalisti yksi tolppa ja pätkii koko ajan)

Edit IlariJR: otsikkoa muokattu hieman.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 871
Kirjautuneena
2/2

Vs: Hybridilaajakaistan 4G-kuuluvuusOletko ollut häiriöpalveluumme yhteydessä, jossa tuon alueen kuuluvuutta voitaisiin tarkemmin katsoa? Samalla tarkistettaisiin onko sinne tulossa parannusta lähiaikoina ja jos ei niin laitetaan verkonsuunnitteluun viestiä eteenpäin. Hyvähän tuo olisi selvittää jos vain yhtä tolppaa näyttää.

0 tykkäystä